Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

45 οι νοσηλείες στην Πάτρα Ελεγχόμενη, χαρακτηρίζεται η πίεση στο Σύστημα Υγείας

Published

on

Σε σταθερό αριθμό κυμαίνονται οι νοσηλείες επιβεβαιωμένων κρουσμάτων κορωνοϊού στο Δημόσιο Σύστημα Υγείας στην Αχαΐα.

Χθες στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας νοσηλεύονταν 22 ασθενείς, εκ των οποίων οι 6 στην MEΘ Covid -19 και οι άλλοι 16 στην Κλινική Covid -19.

Στο Γενικό Νοσοκομείο Πατρών «Ο Άγιος Ανδρέας» αυξήθηκε ο αριθμός των νοσηλευομένων ασθενών στην Kλινική Covid -19 όπου μέχρι χθες το απόγευμα νοσηλεύονταν 19 ασθενείς θετικοί, ενώ στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας άλλοι 4.

Το ιατρικό, νοσηλευτικό και λοιπό προσωπικό βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της μάχης με το δεύτερο κύμα της πανδημίας, ενώ ο υγειονομικός μηχανισμός σε πλήρη ετοιμότητα για να προσφέρει τις υπηρεσίες του σε όλους όσοι χρειαστούν περίθαλψη.

ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗ Η ΠΙΕΣΗ

Χθες, συνεδρίασε το Συντονιστικό Όργανο Covid -19 στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας, παρουσία του διοικητή της 6ης ΥΠΕ Γιάννη Καρβέλη, όπου έγινε εκτίμηση της υφιστάμενης κατάστασης και διαπιστώθηκε ότι «βρισκόμαστε σε καλή κατάσταση και η πίεση που δέχεται η περιοχή μας είναι ελεγχόμενη». Στο ΠΓΝΠ, η ΩΡΛ Κλινική ακόμα δεν χρειάζεται να ανοίξει εφόσον υπάρχει πληρότητα σε κλίνες στην Οφθαλμολογική.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement