Σάββατο 24 Ιουλίου 2021
Connect with us

Ελλάδα

Η ώρα των διαπραγματεύσεων

Δημοσιεύθηκε

στις

Από τα χθεσινά «στιγμιότυπα» στην Αθήνα: Ο επικεφαλής των αστυνομικών δυνάμεων στο κέντρο της πρωτεύουσας ζητάει από τον ΓΓ του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα να διαλυθεί η συγκέντρωση με ηρεμία, διαφορετικά έχει εντολή παρέμβασης των αστυνομικών δυνάμεων.

Ο ΓΓ του ΚΚΕ ζητάει από τον αστυνομικό να πάει εισαγγελέας στο σημείο. Ο αστυνομικός επαναλαμβάνει ότι πρέπει να διαλυθεί άμεσα η συγκέντρωση και ο κ. Κουτσούμπας ανταπαντάει ότι αυτό θα συμβεί μόνο εάν αφεθούν ελεύθερα τα μέλη του ΚΚΕ που ενεπλάκησαν νωρίτερα σε επεισόδια με την αστυνομία…Και μία σημείωση: Πηγές από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη ανέφεραν ότι πολλά από τα μέλη του ΚΚΕ είχαν στείλει sms στο 13033 για μετάβαση στο νοσοκομείο (το νοσοκομείο «Αλεξάνδρα» είναι κοντά στην πρεσβεία των ΗΠΑ), ώστε να είναι καλυμμένοι σε περίπτωση ελέγχου και για να μην τους επιβληθούν πρόστιμα…

 

 

Ελλάδα

Το νέο επιχείρημα των αντιεμβολιαστών-“Μας κολλάνε οι εμβολιασμένοι”

Δημοσιεύθηκε

στις

-Νέο επιχείρημα των θιασωτών κατά του εμβολιασμού.

«Οι εμβολιασμένοι που φέρουν τον ιό και είναι ασυμπτωματικοί, είναι επικίνδυνοι, καθώς μπορεί να τον περάσουν σε έναν ανεμβολίαστο», ανέφερε γνωστός Πατρινός. Το ενδεχόμενο να θωρακιστεί ο ανεμβολίαστος κάνοντας το εμβόλιο μάλλον περνά απαρατήρητο.

 

Περισσότερα

Ελλάδα

Οι νέοι που εργάζονται στις τουριστικές περιοχές

Δημοσιεύθηκε

στις

Στον κλάδο του τουρισμού και της εστίασης – ειδικά στις τουριστικές περιοχές – εργάζονται χιλιάδες νέες και νέοι, οι περισσότεροι εποχιακά και προκειμένου να βρουν ένα μεροκάματο σε μία χώρα που δεν έχει βιομηχανική παραγωγή και που οι δυνατότητες σταδιοδρομίας δεν είναι και πολλές.

Αυτοί οι εργαζόμενοι λοιπόν, θα έπρεπε ευθύς εξαρχής να προστατευθούν. Και αυτό σημαίνει πως θα έπρεπε να έχουν ανοίξει από πιο νωρίς τα ραντεβού για τους νέους ανθρώπους που εργάζονται στον τουρισμό και στην εστίαση, αλλά και οι επιχειρήσεις του είδους, να έχουν ενημερωθεί έγκαιρα. Ο νέος άνθρωπος που αισθάνεται δυνατός και δεν… πολυφοβάται τον κορωνοϊό, έχει σε πρώτη προτεραιότητα να βγάλει ένα μεροκάματο και όχι να εμβολιαστεί. Αυτό θα έπρεπε να έχει γίνει κατανοητό εγκαίρως…

GOODYS

 

Περισσότερα

Ελλάδα

Η αύξηση των τεστ, το πιο πολύτιμο «εργαλείο»

Δημοσιεύθηκε

στις

Διευρύνονται τα ωράρια λειτουργίας των σταθερών σημείων για τα ράπιντ τεστ και αυτό είναι θετικό, όχι μόνο γιατί είναι αρκετοί οι πολίτες που θέλουν να ταξιδέψουν και πρέπει να κάνουν τεστ, αλλά και γιατί η αύξηση της επιδημιολογικής επιτήρησης είναι πολύ βασικό «συστατικό» του επιδημιολογικού ελέγχου.

Στο Επιμελητήριο Αχαΐας τα τεστ θα γίνονται από τις 8.30 το πρωί μέχρι τις 8.30 το βράδυ. Επίσης όμως, όπως γράψαμε και χθες, καλό θα ήταν, διενέργεια τεστ να γίνεται και σε άλλα σημεία. Και ένα καλό παράδειγμα είναι το Πανεπιστήμιο, όπου από το φθινόπωρο, εκτός από το εμβολιαστικό κέντρο μπορεί να δημιουργηθεί και σταθερό σημείο για τεστ.

Περισσότερα
GOODYS
ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ
Advertisement

Ροή ειδήσεων

Advertisement

Αυτή την εβδομάδα