Πέμπτη 17 Ιουνίου 2021
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Έξι νέα κρεβάτια στην Μονάδα Εμφραγμάτων του ΠΓΝΠ

Δημοσιεύθηκε

στις

Με έξι υπερσύγχρονα κρεβάτια μονάδας εμφραγμάτων και 6 μόνιτορ εξοπλίστηκε η Καρδιολογική Κλινική του Πανεπιστημίου Πατρών.

Οπως ανέφερε σε ανάρτησή του ο διευθυντής της Πανεπιστημιακής Καρδιολογικής Κλινικής Περικλής Νταβλούρος, με παρέμβαση του διοικητή της 6ης ΥΠΕ Γιάννη Καρβέλη στάλθηκαν από το Υπουργείο και εγκαταστάθηκαν σε χρόνο ρεκόρ, χάρη στο συντονισμό του αν. διοικητή του ΠΓΝΠ Δρ. Δημητρίου Μπάκου.

Ο εξοπλισμός αποτελεί δωρεά του συνδέσμου Ελλήνων εφοπλιστών. Και όπως αποκάλυψε ο κ. Νταβλούρος, «αν χρειαστεί – που το απεύχομαι – θα ριχτούν στη μάχη του covid – 19. Όταν με το καλό ηρεμήσουμε από τον εφιάλτη, η μονάδα εμφραγμάτων του ΠΓΝΠ θα έχει από επτά δεκατέσσερις κλίνες! Ευχαριστώ τους εργαζομένους του ΠΓΝΠ που βοήθησαν στη γρήγορη διεκπεραιωση».

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Πάτρα: Το διαζύγιο γνωστού συμπολίτη και η εκδίκηση στην πρώην σύζυγο

Δημοσιεύθηκε

στις

Αίσθηση προκαλεί η αποκάλυψη για τη συμπεριφορά συμπολίτη, ο οποίος αποφάσισε να πάρει διαζύγιο, αλλά ταυτόχρονα σχεδίασε να εκδικηθεί την πρώην γυναίκα του.

Παρά το γεγονός ότι έχουν αποκτήσει τρία παιδιά, αυτός επέλεξε ως μέσο εκδίκησης να αφήσει την ίδια και τα παιδιά τους αρκετές ημέρες χωρίς ρεύμα, μη καταβάλλοντας το ποσό που αντιστοιχούσε για την εξόφληση του λογαριασμού.

ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΗΛΗ ΑΙΧΜΗΡΑ ΤΗΣ ΓΝΩΜΗΣ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ

Περισσότερα

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Αχαΐα: Self tests στα σούπερ μάρκετ ανακοίνωσε ο Κοντοζαμάνης

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο υφυπουργός Υγείας, Βασίλης Κοντοζαμάνης, ο οποίος αναφέρθηκε στο ζήτημα των self tests.

«Η δράση αυτή είχε επιτυχία και γι’ αυτό θα συνεχιστεί τους επόμενους μήνες για Δημόσιο, εργαζόμενους στην εστίαση και τους νέους, με εξαίρεση τα άτομα που είναι εμβολιασμένα. Χθες συναντηθήκαμε με τους εκπροσώπους των φαρμακοποιών και τους ζητήσαμε να συνεχιστεί η διάθεση των self tests από τα φαρμακεία το επόμενο δίμηνο προς τους συμπολίτες μας που προαναφέραμε».

Στην συνέχεια, ο υφυπουργός είπε πως αναμένεται η απάντηση του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου και πως ελπίζει να απαντήσουν θετικά, ενώ έριξε τα… βέλη του σε δύο Συλλόγους Φαρμακοποιών που εξέδωσαν σήμερα ανακοινώσεις λέγοντας πως δεν θα συνεχίσουν την διάθεση των self tests.

Για την περιοχή της Αχαΐας, όπου ο τοπικός σύλλογος αποφάσισε την αναστολή, η κυβέρνηση έχει συμφωνήσει να γίνει η διάθεση μέσω των σούπερ μάρκετ.

Περισσότερα

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Πόσα κρούσματα εντοπίστηκαν στην Αχαΐα

Δημοσιεύθηκε

στις

17 νέες περιπτώσεις του ιού εντοπίστηκαν στην Αχαΐα το τελευταίο 24ωρο, με τον αριθμό των κρουσμάτων να παραμένει στα ίδια επίπεδα με χθες.

Δείτε τα αναλυτικά στοιχεία που ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ:

 

Περισσότερα
ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ
Advertisement

Ροή ειδήσεων

Advertisement
Coffe Island

Αυτή την εβδομάδα