Πέμπτη 1 Ιουνίου 2023
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Ν. Παπαδημάτος:: Μαζί με τους αστέγους οι παρατάξεις

Δημοσιεύθηκε

στις

Θεσμικό ατόπημα αποδίδει στον Δήμαρχο Πατρέων ο επικεφαλής της «Πάτρα Ενωμένη», Νίκος Παπαδημάτος με αφορμή την πρότασή του να δοθεί χώρος στις παρατάξεις του Δημοτικού Συμβουλίου στο κτίριο της Γούναρη και Μπουκαούρη.

Όπως αναφέρει ο κ. Παπαδημάτος «ως γνωστόν, οι δημοτικές παρατάξεις έχουν δικαίωμα στο να έχουν γραφεία σε χώρο της Δημοτικής Αρχής.

Όλο το προηγούμενο διάστημα ζητούσαμε να βρεθεί λύση, καθώς είναι η υπεύθυνη Αρχή και ξαφνικά ενημερωθήκαμε ότι πρέπει να εγκατασταθούμε σε ένα υποβαθμισμένο κτήριο στην οδό Μπουκαούρη και Γούναρη στο οποίο μένουν οι καθόλα συμπαθείς και αγαπητοί άστεγοι της πόλης μας.

Φυσικά και δεν έχουμε τίποτα με τους ανθρώπους που μένουν εκεί, όπως επίσης κατανοούμε την προσπάθεια για επικοινωνιακά τρικ και λαϊκίστικα παιχνίδια εκ μέρους του κ. Πελετίδη, που για μια ακόμη φορά ρίχνει το επίπεδο με κουτοπονηριές Σοβιετικού τύπου.

Λυπούμαστε πολύ για τον Δήμαρχο της Πάτρας και για τον τρόπο που αντιμετωπίζει τόσο εμάς, όσο και όλες τις δημοτικές παρατάξεις που εκπροσωπούν κατοίκους της πόλης.

Η αναξιοπρέπεια, η αναξιοπιστία και η ανακολουθία σε όλο της το μεγαλείο από έναν άκρως προσβλητικό άνθρωπο που διαχειρίζεται τον Δήμο λες και είναι τσιφλίκι του…».

Advertisement

Ροή ειδήσεων

Advertisement