Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2020
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

«Ο Γολγοθάς δεν τελείωσε…»-Ξεσπά ο Γιάννης Κουλούρης, γιος της άτυχης Κωνσταντίνας Κούλουρη

Δημοσιεύθηκε

στις

Αναίρεση της εφετειακής καταδικαστικής απόφασης ζητούν από τον Αρειο Πάγο οι δύο καταδικασθέντες για τις στυγερές δολοφονίες της Κωνσταντίνας Κουλούρη και της Ρεγγίνας Παπανδρέου.

Το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Πατρών στις 18 Ιουνίου 2020 τιμώρησε τους δύο κατηγορούμενους επιβάλλοντάς τους βαρύτατες ποινές χωρίς να τους αναγνωρίσει κανένα ελαφρυντικό.
Συγκεκριμένα, ο κατηγορούμενος τιμωρήθηκε με δις ισόβια για τις δύο δολοφονίες και 20ετή κάθειρξη για τη ληστεία, ενώ στην συγκατηγορούμενή του επιβλήθηκε ισόβια και 23ετή κάθειρξη.

Η εκτιτέα ποινή και για τους δύο κατηγορούμενους είναι τα 20ετη.
Ωστόσο, οι κατηγορούμενοι αποφάσισαν να κάνουν χρήση του δικαιώματός τους για αναίρεση της εφετειακής καταδικαστικής απόφασης στον Άρειο Πάγο και έτσι το μαρτύριο για τους συγγενείς των θυμάτων δεν τελείωσε…

Ο γιος της άτυχης Κωνσταντίνας Κουλούρη, ο γνωστός συμπολίτης μας Γιάννης Κουλούρης αν και τον περασμένο Ιούνιο είχε εκφράσει την ανακούφισή του επειδή δεν θα έβλεπε ξανά μπροστά του τους δολοφόνους της μητέρας του, χθες ανέφερε πως πικρία πως «δυστυχώς ο Γολγοθάς δεν τελείωσε….»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ ΓΝΩΜΗΣ

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Παίρνει… μπρος μετά από 57 χρόνια-Φράγμα της Πάτρας: Το εμβληματικό έργο των 24 εκατ. Και οι υπολειπόμενες εργασίες

Δημοσιεύθηκε

στις

Στην τελική του ευθεία μπαίνει το έργο κατασκευής του φράγματος της Πάτρας, γνωστό ως φράγμα Πείρου – Παραπείρου.

Πρόκειται για ένα έργο που στοχεύει στην υδροδότηση της Πάτρας και είχε προταθεί, για πρώτη φορά, το 1963, δηλαδή πριν από 57 χρόνια, από τον Γεώργιο Παπανδρέου.

Σύμφωνα με το economistas.gr, μέσα στον Δεκέμβριο αναμένεται να δημοπρατηθούν οι υπολειπόμενες εργασίες στο φράγμα Πείρου – Παραπείρου, οι οποίες όταν ολοκληρωθούν σε περίπου τέσσερα χρόνια από τώρα θα επιτρέψουν τη λειτουργία του εμβληματικού έργου για την Αχαΐα σε πλήρη δυναμικότητα.

Πρόκειται για έργο με προϋπολογισμό ύψους 24,3 εκατομμυρίων ευρώ το οποίο αναμένεται να προσελκύσει έντονο ενδιαφέρον από κατασκευαστικούς ομίλους.

Εκτός από τις υπολειπόμενες εργασίες ο ανάδοχος θα πρέπει να αναλάβει τη συντήρηση και λειτουργία των εγκαταστάσεων επεξεργασίας νερού, των υδραγωγείων και των φραγμάτων Αστερίου και Βαλμαδούρας για χρονικό διάστημα έως και 60 μήνες.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ ΓΝΩΜΗΣ

Περισσότερα

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Πάτρα: Νέο κρούσμα κορωνοϊού σε αθλητικό παράγοντα

Δημοσιεύθηκε

στις

Θετικός στον κορωνοϊό φέρεται πως βρέθηκε αθλητικός παράγοντας του τοπικού αθλητισμού.

Λίγες ημέρες μετά τη γνωστοποίηση της περιπέτειας, άλλου αθλητικού παράγοντα, ο οποίος ανέρρωσε με τα τελευταία τεστ να είναι αρνητικά, έρχεται ένα ακόμα κρούσμα να ταράξει τα αθλητικά νερά της πόλης.
Σύμφωνα με πληροφορίες του gnomip.gr, ο παράγοντας υπεβλήθη σε τεστ, το οποίο και έδειξε πως νοσεί. Ο ίδιος είναι σε καλή κατάσταση κατάστασης και παραμένει σε κατ’ οίκον καραντίνα.

Περισσότερα

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Αχαΐα: Οι εκλογές στο ΚΙΝ.ΑΛ, τα στρατόπεδα και η “πρωτιά Λοβέρδου

Δημοσιεύθηκε

στις

Κομβικές για το μέλλον του ΚΙΝ.ΑΛ. θεωρούνται οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου αρχηγού του κινήματος και ήδη στην Πάτρα έχουν δημιουργηθεί και τα στρατόπεδα των υποψηφίων.

Με ενδιαφέρον αναμένεται η στάση των πολιτευτών του κινήματος, η οποία και θα καθορίσει σε σημαντικό βαθμό την τάση που θα επικρατήσει στην ευρύτερη περιοχή.

Πάντως, στην κορυφή των προτιμήσεων για την αρχηγία του ΚΙΝ.ΑΛ. βρίσκεται ο Ανδρέας Λοβέρδος σύμφωνα με δημοσκόπηση για λογαριασμού αθηναϊκού μέσου που είδε πρόσφατα το φως της δημοσιότητας .

ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΗΛΗ ΑΙΧΜΗΡΑ ΤΗΣ ΕΝΤΥΠΗΣ ΕΚΔΟΣΗΣ ΤΗΣ ΓΝΩΜΗΣ

Περισσότερα
Advertisement
Advertisement

Ροή ειδήσεων

Advertisement
Advertisement

Αυτή την εβδομάδα