Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2021
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

«Ο Γολγοθάς δεν τελείωσε…»-Ξεσπά ο Γιάννης Κουλούρης, γιος της άτυχης Κωνσταντίνας Κούλουρη

Δημοσιεύθηκε

στις

Αναίρεση της εφετειακής καταδικαστικής απόφασης ζητούν από τον Αρειο Πάγο οι δύο καταδικασθέντες για τις στυγερές δολοφονίες της Κωνσταντίνας Κουλούρη και της Ρεγγίνας Παπανδρέου.

Το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Πατρών στις 18 Ιουνίου 2020 τιμώρησε τους δύο κατηγορούμενους επιβάλλοντάς τους βαρύτατες ποινές χωρίς να τους αναγνωρίσει κανένα ελαφρυντικό.
Συγκεκριμένα, ο κατηγορούμενος τιμωρήθηκε με δις ισόβια για τις δύο δολοφονίες και 20ετή κάθειρξη για τη ληστεία, ενώ στην συγκατηγορούμενή του επιβλήθηκε ισόβια και 23ετή κάθειρξη.

Η εκτιτέα ποινή και για τους δύο κατηγορούμενους είναι τα 20ετη.
Ωστόσο, οι κατηγορούμενοι αποφάσισαν να κάνουν χρήση του δικαιώματός τους για αναίρεση της εφετειακής καταδικαστικής απόφασης στον Άρειο Πάγο και έτσι το μαρτύριο για τους συγγενείς των θυμάτων δεν τελείωσε…

Ο γιος της άτυχης Κωνσταντίνας Κουλούρη, ο γνωστός συμπολίτης μας Γιάννης Κουλούρης αν και τον περασμένο Ιούνιο είχε εκφράσει την ανακούφισή του επειδή δεν θα έβλεπε ξανά μπροστά του τους δολοφόνους της μητέρας του, χθες ανέφερε πως πικρία πως «δυστυχώς ο Γολγοθάς δεν τελείωσε….»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ ΓΝΩΜΗΣ

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

6η ΥΠΕ:Δέκα νέα ασθενοφόρα σε αντίστοιχα Κέντρα Υγείας

Δημοσιεύθηκε

στις

Δέκα νέα ασθενοφόρα παρέδωσε σήμερα η 6η ΥΠΕ σε αντίστοιχα Κέντρα Υγείας που ανήκουν στη διοικητική της περιφέρεια.

Τα νέα ασθενοφόρα, αποκτήθηκαν κατόπιν ανοιχτού διαγωνισμού, ενώ το κόστος τους ανήλθε στα 800.000 ευρώ, ποσό που καλύφθηκε εξολοκλήρου από την 6η ΥΠΕ.

Πρόκειται για δέκα νέα, υπερσύγχρονα ασθενοφόρα, πλήρως εξοπλισμένα που θα στελεχώσουν τα Κέντρα Υγείας:

– Ερυμάνθειας (Αχαΐα)

– Κλειτορίας (Αχαΐα)

– Ναυπάκτου (Αιτωλοακαρνανία)

– Χαλκιόπουλου (Αιτωλοακαρνανία)

– Βασιλικής (Λευκάδα)

– Καλεντίνης (Άρτα)

– Πρεβέζης (Πάργα)

– Μετσόβου (Ιωαννίνων)

– Δελβινακίου (Ιωαννίνων)

– Κονίτσης (Ιωαννίνων)

«Πρόκειται για δέκα ασθενοφόρα με σύγχρονο ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό. Είναι όλα 4χ4 γιατί το πρώτο μας μέλημα ήταν να ενισχύσουμε τα Κέντρα Υγείας που βρίσκονται σε ορεινές και ημιορεινές περιοχές, παρέχοντας στους συμπολίτες μας, ασφάλεια, άμεση και γρήγορη επέμβαση όπου χρειαστεί. Μέλημά μας είναι οι άνθρωποι της υπαίθρου», δήλωσε μεταξύ άλλων ο κ. Καρβέλης.

Νωρίτερα την ίδια ημέρα, πραγματοποιήθηκε σεμινάριο για τη χρήση και λειτουργία των νέων ασθενοφόρων, στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, που ευγενικά παραχωρήθηκε για το σκοπό αυτό.

 

Περισσότερα

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Εικόνες που δεν τιμούν την Πάτρα

Δημοσιεύθηκε

στις

H εικόνα δρόμων της Πάτρας, τις ημέρες τω έντονων βροχοπτώσεων, κάθε άλλο παρά «τιμητικές» είναι για την πόλη μας.

Σε πολλές περιπτώσεις, όπως στη φωτογραφία που μας έστειλε γνωστός συμπολίτης, η διάβαση από ορισμένα σημεία ακόμη και πεζών είναι… αδύνατη. Μήπως πρέπει οι δημοτικές υπηρεσίες να εντοπίσουν τις περιοχές που προβληματίζουν και να κάνουν τις αναγκαίες παρεμβάσεις.

Περισσότερα

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Πάτρα: Η επάνοδος των φοιτητών τόνωσε την τοπική οικονομία

Δημοσιεύθηκε

στις

Η επάνοδος των φοιτητών στην δια ζώσης διδασκαλία είναι πολλαπλά ωφέλιμη και για την τοπική οικονομία.

Αυτό μπορεί να το διαπιστώσει ο καθένας από τα καταστήματα εστίασης, που γεμίζουν καθημερινά, όχι μόνο στο κέντρο της πόλης, αλλά και περιφερειακές περιοχές, όπως το Κουκούλι, το Ρίο κ.α.

Οι καταστηματάρχες είναι ικανοποιημένοι καθώς βλέπουν πως μετά από ενάμιση χρόνια “ξηρασίας” τα νέα δεδομένα είναι διαφορετικά και φυσικά ελπίζουν η καλή εικόνα της αγοράς να διατηρηθεί.

Περισσότερα
Advertisement

Ροή ειδήσεων

Advertisement

Αυτή την εβδομάδα