Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
Connect with us

Βόλεϊ

Επίσκεψή του ομοσπονδιακού προπονητή Δ. Σπυρόπουλου σε σχολεία της Πάτρας

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο Περιφερειακός Ομοσπονδιακός Προπονητής και καθηγητής Φυσικής Αγωγής Δημήτρης Σπυρόπουλος , στα πλαίσια του προγράμματος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης “παίζω βόλεϊ”, πραγματοποίησε επισκέψεις από 1 έως 15 Νοεμβρίου-διάστημα που ήταν ανοιχτά- σε Δημοτικά σχολεία του Δήμου Πάτρας για τη διάδοση του αθλήματος Πετοσφαίρισης.

Συγκεκριμένα επισκέφτηκε τα σχολεία της Πάτρας 8ο , 41ο , 42ο , 44ο και στο Δημοτικό Σχολείο της Κρήνης, όπου έγινε προβολή βίντεο παραγωγής ΕΟΠΕ με τις βασικές αρχές του βόλεϊ, τη βασική τεχνική της επίθεσης, της πάσας, της υποδοχής και της άμυνας, ενώ απαντήθηκαν οι απορίες των μαθητών και συζητήθηκαν μαζί τους τα μυστικά του βόλεϊ.
Οι επισκέψεις είχαν προγραμματιστεί για όλο το μήνα, οι οποίες δεν πραγματοποιήθηκαν λόγω του κλεισίματος και των Δημοτικών, εξαιτίας των περιοριστικών μέτρων για τον περιορισμό της μετάδοσης του κορωνοϊού.
Οι συνάδελφοι Καθηγητές Φυσικής Αγωγής υπήρξαν απόλυτα συνεργάσιμοι, ενώ οι επισκέψεις εξελίχθηκαν ομαλά, με τήρηση του υγειονομικού πρωτοκόλλου.
Πλέον οι επόμενες επισκέψεις θα γίνουν μόλις ανοίξουν και πάλι τα δημοτικά σχολεία.

Περισσότερα


Ροή ειδήσεων

Advertisement