Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

«Ο Γολγοθάς δεν τελείωσε…»-Ξεσπά ο Γιάννης Κουλούρης, γιος της άτυχης Κωνσταντίνας Κούλουρη

Published

on

Αναίρεση της εφετειακής καταδικαστικής απόφασης ζητούν από τον Αρειο Πάγο οι δύο καταδικασθέντες για τις στυγερές δολοφονίες της Κωνσταντίνας Κουλούρη και της Ρεγγίνας Παπανδρέου.

Το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Πατρών στις 18 Ιουνίου 2020 τιμώρησε τους δύο κατηγορούμενους επιβάλλοντάς τους βαρύτατες ποινές χωρίς να τους αναγνωρίσει κανένα ελαφρυντικό.
Συγκεκριμένα, ο κατηγορούμενος τιμωρήθηκε με δις ισόβια για τις δύο δολοφονίες και 20ετή κάθειρξη για τη ληστεία, ενώ στην συγκατηγορούμενή του επιβλήθηκε ισόβια και 23ετή κάθειρξη.

Η εκτιτέα ποινή και για τους δύο κατηγορούμενους είναι τα 20ετη.
Ωστόσο, οι κατηγορούμενοι αποφάσισαν να κάνουν χρήση του δικαιώματός τους για αναίρεση της εφετειακής καταδικαστικής απόφασης στον Άρειο Πάγο και έτσι το μαρτύριο για τους συγγενείς των θυμάτων δεν τελείωσε…

Ο γιος της άτυχης Κωνσταντίνας Κουλούρη, ο γνωστός συμπολίτης μας Γιάννης Κουλούρης αν και τον περασμένο Ιούνιο είχε εκφράσει την ανακούφισή του επειδή δεν θα έβλεπε ξανά μπροστά του τους δολοφόνους της μητέρας του, χθες ανέφερε πως πικρία πως «δυστυχώς ο Γολγοθάς δεν τελείωσε….»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ ΓΝΩΜΗΣ

Ροή ειδήσεων

Advertisement