Τρίτη 16 Απριλίου 2024
Connect with us

Μπάσκετ

Λούντζης: “Όσο πιο ανταγωνιστικοί και έτοιμοι μπορούμε”

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο Μιχάλης Λούντζης του Προμηθέα,  κάνει πρεμιέρα στο blog του ΕΣΑΚΕ και έκανε δηλώσεις ενόψει του αυριανού αγώνα  με τον ΠΑΟΚ όπου αναφέρεται στα προβλημάτα που υπάρχουν στην ελλάδα λόγω covid-19.

Αναλυτικά η δήλωση: “Ξεκινάμε και εμείς με τη σειρά μας το πρωτάθλημα. Είμαστε πολύ χαρούμενοι και ανυπόμονοι για αυτή τη νέα αγωνιστική σεζόν η οποία διεξάγεται κάτω από πρωτόγνωρες για τη χώρα συνθήκες και το μπάσκετ είναι κατά τη γνώμη μου μια διέξοδος για τους περισσότερους από εμάς. Θέλουμε να φανούμε όσο πιο ανταγωνιστικοί κι έτοιμοι μπορούμε, ώστε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό!

Ωστόσο, μας στενοχωρεί πολύ το γεγονός ότι το παιχνίδι αυτό με τον ΠΑΟΚ, αλλά και κάθε παιχνίδι που έχουμε αγωνιστεί ως τώρα στην Ευρώπη, είναι χωρίς τους φιλάθλους μας σε ένα άδειο γήπεδο! Παρ’ όλα αυτά εμείς πρέπει να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό ώστε να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών μας.

Όσο αναφορά στον ΠΑΟΚ, είναι μια ομάδα καλοδουλεμένη με εξαιρετικούς παίχτες και έμπειρο προπονητικό staff που παίζει πολύ ωραίο και ορθό μπάσκετ. Από την πλευρά μας, θα πρέπει να εμφανιστούμε έτοιμοι και με ενέργεια και να ελέγξουμε το ρυθμό του παιχνιδιού, καθώς είναι ένα παιχνίδι που διεξάγεται στην έδρα μας.

Κλείνοντας, θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους μια καλή χρονιά με υγεία, ένα αγαθό που όλοι μας καταλαβαίνουμε τώρα πόσο σημαντικό είναι λόγω των δύσκολων στιγμών που περνάμε σαν χώρα.

Καλή αγωνιστική σε όλους!

Ροή ειδήσεων

Advertisement