Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
Connect with us

Lifestyle

Οι προβλέψεις των ζωδίων σήμερα(20/11)

Δημοσιεύθηκε

στις

 

Κριός
Σήμερα, είσαι σε καλή διάθεση και ίσως να μην αξιολογείς με σύνεση ορισμένες καταστάσεις. Μην κάνεις κινήσεις πριν τις σκεφτείς καλά και μην πεις πράγματα που δεν πιστεύεις, γιατί θα απογοητεύσεις τους γύρω σου. Συγκεντρώσου σε όσα σε απασχολούν και βρες χρόνο για λίγη ξεκούραση και χαλάρωση. Έτσι, θα μπορέσεις να σκεφτείς καλύτερα όσα σε απασχολούν.

Ταύρος
Ημέρα με πολλές ανακατατάξεις θα είναι η σημερινή για εσένα, αγαπητέ Ταύρε. Αν έχεις την δυνατότητα, προσπάθησε να αποστασιοποιηθείς όσο μπορείς από όσα θα συμβούν. Κάτσε και σκέψου, αφομοίωσε τις αλλαγές και δες την θετική πλευρά των πραγμάτων. Άλλωστε, καμιά φορά δεν είναι στο χέρι μας η έκβαση των γεγονότων.

Δίδυμοι
Σήμερα, θα πρέπει να δείξεις αποφασιστικότητα για να μπορέσεις να κάνεις όσα θέλεις. Μην αφήσεις να σε παρασύρει η ένταση που μπορεί να νιώσεις, μόνο και μόνο επειδή θέλεις να τελειώνεις με κάποια ζητήματα. Γενικά η μέρα είναι πολύ θετική και λίγα είναι τα εμπόδια που μπορούν πραγματικά να σε σταματήσουν, όποτε μην την αφήσεις να πάει χαμένη.

Καρκίνος
Σήμερα, οι ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν σήμερα στην ζωή σου, θα είναι πολλές, γι’ αυτό πρέπει με σύνεση και προγραμματισμό, να δεις τι είναι αυτό που θέλεις να κάνεις και τι σε συμφέρει. Ακολούθησε το ένστικτό σου για να διακρίνεις ποια άτομα θέλουν το καλό σου και μην εμπιστεύεσαι τον καθένα που σου ανοίγεται και σου παρουσιάζεται ως φίλος.

Λέων
Σήμερα θα σε διακατέχει μία ανησυχία και θα προσπαθείς να επιλύσεις πολλά θέματα που σε προβληματίζουν, χωρίς όμως σημαντικό αποτέλεσμα. Πρέπει να δώσεις προτεραιότητα στα θέματα που αφορούν στο παρελθόν και δεν πρέπει να εκνευρίζεσαι, ό,τι και αν γίνει. Διατήρησε την ψυχραιμία σου με κάθε τρόπο, αν θέλεις να λύσεις τις προβληματικές καταστάσεις όσο καλύτερα γίνεται και αν βλέπεις ότι οι υποθέσεις σου συναντούν επανειλημμένα εμπόδια, κάνε μια στάση και συνεχίζεις αύριο…

Παρθένος
Σήμερα θα αρχίσεις να βρίσκεις επιτέλους τους ρυθμούς σου, που τους είχες χάσει εξαιτίας θεμάτων που σε είχαν αποσυντονίσει και δεν μπορούσες να σκεφτείς βασικά πράγματα που σε αφορούσαν. Όμως όποιες ενέργειες αποφασίσεις να κάνεις, αγαπητέ Παρθένε, πρέπει να τις έχεις μελετήσει πολύ καλά και μην φερθείς καθόλου με παρορμητικότητα.

Ζυγός
Φρόντισε σήμερα να ακολουθήσεις μια πιο δραστήρια πορεία από τη συνηθισμένη και να αποβάλλεις από πάνω σου οποιοδήποτε πρόβλημα ενδέχεται να ανακόπτει την πορεία των σχεδίων σου. Εξωτερίκευσε τις πνευματικές σου ανησυχίες, αποκάλυψε τις ικανότητές σου και δεν θα αργήσει να έρθει η επιτυχία που αναζητάς.

Σκορπιός
Μία δύσκολη ημέρα θα είναι η σημερινή για εσένα και φέρνει δυσκολίες και ασυνεννοησίες σε όλα τα επίπεδα και εκφάνσεις της καθημερινότητάς σου. Πρόσεξε πολύ τα λόγια σου και τις κινήσεις που θα κάνεις, αν θες να έχεις καλά ξεμπερδέματα.

Τοξότης
Σήμερα φρόντισε να μην επηρεαστείς από παράγοντες που μπορεί να σε αποσυντονίσουν. Επιστράτευσε την εξυπνάδα και τον δυναμισμό σου, για να ξεπεράσεις όλα τα προβλήματα που μπορεί να έχεις. Η οικογένειά σου έχει ανάγκη την παρουσία σου, γι’ αυτό φρόντισε τον ελεύθερο σου χρόνο να τον περάσεις μαζί της και μην την παραμελείς…

Αιγόκερως
Η κοινωνικότητά σου σήμερα θα είναι αυξημένη και θα μπορείς να επιδοθείς σε δημόσιες σχέσεις, που θα σου φανούν πολύ χρήσιμες στο μέλλον. Η επικοινωνία σου θα είναι σε πολύ καλά επίπεδα και η διάθεσή σου θα είναι τόσο ανεβασμένη, που θα κάνεις χαρούμενους αυτούς που βρίσκονται δίπλα σου. Φρόντισε λίγο παραπάνω τον εαυτό σου, γιατί τον τελευταίο καιρό με τις πολλές υποχρεώσεις που έχεις, τον έχεις παραμελήσει αρκετά.

Υδροχόος
Φρόντισε να μην αποσυντονιστείς από διάφορες καταστάσεις που μπορεί να γίνουν γύρω σου και βγεις εκτός προγράμματος. Χάραξε τη δική σου πορεία και μην αποκλίνεις με τίποτα από τα σχέδια που έχεις βάλει. Αν νιώθεις ότι οι σωματικές σου αντοχές σε προδίδουν, φρόντισε να ξεκουραστείς λίγο και μετά να συνεχίσεις. Οι πλανήτες της ημέρας στέκονται στο πλευρό σου, για να σε βοηθήσουν να φτάσεις πολύ γρήγορα στην επιτυχία.

Ιχθύες
Σήμερα, επειδή η εκπλήρωση των στόχων σου είναι πολύ κοντά, πρέπει να κινηθείς ανάλογα, να μην επαναπαυτείς καθόλου και κυρίως να μην ανακοινώσεις τα σχέδια που έχεις για το μέλλον. Υπάρχουν πολλοί καλοθελητές που θα θελήσουν να σου δημιουργήσουν εμπόδια και καθυστερήσεις, γι’ αυτό πρέπει να είσαι πολύ προσεχτικός.

 


Ροή ειδήσεων

Advertisement