Πέμπτη 17 Ιουνίου 2021
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Πηγή ανομίας και υγειονομική βόμβα το Παράρτημα

Ευθύνες στον Δήμαρχο αποδίδει το «σπιράλ»

Δημοσιεύθηκε

στις

 

Με αφορμή τη φετινή επέτειο του Πολυτεχνείου, οι πολίτες της Πάτρας έγιναν για πολλοστή φορά θεατές του γνωστού «θεάτρου του παραλόγου» που εκτυλίσσεται στο Παράρτημα του Πανεπιστημίου, επί της οδού Κορίνθου, στο κέντρο της πόλης.

Το «σπιράλ» σε ανακοίνωσή του επιρρίπτει ευθύνες στον δήμαρχο για την κατάσταση του παραρτήματος, το οποίο χαρακτηρίζει «πηγή ανομίας και υγειονομική βόμβα». Όπως αναφέρει «καθώς το κτίριο είναι δημοτική περιουσία, η ευθύνη για την όλη κατάσταση βαραίνει τη δημοτική αρχή και τον ίδιο τον Δήμαρχο. Η αλλαγή στη χρήση του Παραρτήματος θα μπορούσε να επιτευχθεί άμεσα και με εντυπωσιακά θετικά αποτελέσματα για το κέντρο της πόλης. Οι ιδέες που έχουν κατατεθεί κατά καιρούς είναι ποικίλες, ευφάνταστες, λειτουργικές και εύκολα υλοποιήσιμες –είτε κοινωνικού, είτε πολιτιστικού χαρακτήρα- και παραμένουν στα συρτάρια κάποιου γραφείου κάποιου υπεύθυνου(;) αντιδημάρχου.

Όπως και σε άλλα αντίστοιχα ζητήματα, το μόνο που χρειάζεται για να μπει τέλος στην άθλια παρούσα κατάσταση είναι η απαιτούμενη πολιτική βούληση. Το σπιράλ ζητά από τη Δημοτική Αρχή να πάρει θέση και να αναλάβει πρωτοβουλία».

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Πάτρα: Απίστευτο περιστατικό σε μνημόσυνο

Δημοσιεύθηκε

στις

Ένταση σε εκκλησία το πρωί του Σαββάτου.

Τελειώνοντας τα δύο μνημόσυνα αρπάχτηκαν μεταξύ τους οι συγγενείς ποιος θα μοιράσει τα κόλλυβα από την κεντρική πόρτα και ποιος από την αριστερή είσοδο του Ναού. Δυστυχώς κανένας δεν υποχωρούσε μέχρι που παρενέβησαν οι επίτροποι και προκρίθηκε η λύση να τραβήξουν κλήρο…

ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΗΛΗ ΑΙΧΜΗΡΑ ΤΗΣ ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗΣ ΤΗΣ ΓΝΩΜΗΣ

Περισσότερα

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Πάτρα: Το διαζύγιο γνωστού συμπολίτη και η εκδίκηση στην πρώην σύζυγο

Δημοσιεύθηκε

στις

Αίσθηση προκαλεί η αποκάλυψη για τη συμπεριφορά συμπολίτη, ο οποίος αποφάσισε να πάρει διαζύγιο, αλλά ταυτόχρονα σχεδίασε να εκδικηθεί την πρώην γυναίκα του.

Παρά το γεγονός ότι έχουν αποκτήσει τρία παιδιά, αυτός επέλεξε ως μέσο εκδίκησης να αφήσει την ίδια και τα παιδιά τους αρκετές ημέρες χωρίς ρεύμα, μη καταβάλλοντας το ποσό που αντιστοιχούσε για την εξόφληση του λογαριασμού.

ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΗΛΗ ΑΙΧΜΗΡΑ ΤΗΣ ΓΝΩΜΗΣ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ

Περισσότερα

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Αχαΐα: Self tests στα σούπερ μάρκετ ανακοίνωσε ο Κοντοζαμάνης

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο υφυπουργός Υγείας, Βασίλης Κοντοζαμάνης, ο οποίος αναφέρθηκε στο ζήτημα των self tests.

«Η δράση αυτή είχε επιτυχία και γι’ αυτό θα συνεχιστεί τους επόμενους μήνες για Δημόσιο, εργαζόμενους στην εστίαση και τους νέους, με εξαίρεση τα άτομα που είναι εμβολιασμένα. Χθες συναντηθήκαμε με τους εκπροσώπους των φαρμακοποιών και τους ζητήσαμε να συνεχιστεί η διάθεση των self tests από τα φαρμακεία το επόμενο δίμηνο προς τους συμπολίτες μας που προαναφέραμε».

Στην συνέχεια, ο υφυπουργός είπε πως αναμένεται η απάντηση του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου και πως ελπίζει να απαντήσουν θετικά, ενώ έριξε τα… βέλη του σε δύο Συλλόγους Φαρμακοποιών που εξέδωσαν σήμερα ανακοινώσεις λέγοντας πως δεν θα συνεχίσουν την διάθεση των self tests.

Για την περιοχή της Αχαΐας, όπου ο τοπικός σύλλογος αποφάσισε την αναστολή, η κυβέρνηση έχει συμφωνήσει να γίνει η διάθεση μέσω των σούπερ μάρκετ.

Περισσότερα
Advertisement

Ροή ειδήσεων

Advertisement
Coffe Island

Αυτή την εβδομάδα