Τετάρτη 12 Μαΐου 2021
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Πλήρης επιβεβαίωση της “ΓΝΩΜΗΣ”-Στο ΚΕΤΧ το νέο Αστυνομικό Μέγαρο

Δημοσιεύθηκε

στις

Η λύση της ανέγερσης του σε χώρο του Κέντρου Εκπαίδευσης Τεχνικού (ΚΕΤΧ) στην Εγλυκάδα Πατρών, προωθείται από το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

Αυτό ανακοίνωσαν, χθες, τα μέλη της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αχαΐας, στον απόηχο των επαφών που είχαν με πολιτικά και υπηρεσιακά στελέχη του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, επιβεβαιώνοντας το δημοσίευμα της «ΓΝΩΜΗΣ» της 10ης Σεπτεμβρίου 2020.

Όπως είχε γράψει τότε η «Γ» στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη αναζητείτο η λύση για το κτιριακό πρόβλημα της Πάτρας, θέμα για το οποίο άλλωστε είχε δεσμευτεί ο ίδιος ο Υπουργός κατά την επίσκεψή του τον περασμένο Ιούνιο όπου είχε επαφές με την τοπική ΕΛ.ΑΣ. και τους τοπικούς φορείς.

Ο πρόεδρος του Δ.Σ. της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αχαΐας Χάρης Τσίστικας και ο γενικός γραμματέας Γιώργος Μπαλάσης, στον απόηχο της προχθεσινής επίσκεψής τους στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, παρουσία του Προέδρου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων (ΠΟΑΣΥ) Γρηγόρη Γερακαράκου, ανακοίνωσαν τα εξής:

«Ενημερωθήκαμε ότι για το θέμα της ανέγερσης Νέου Αστυνομικού Μεγάρου στην Πάτρα ασχολείται προσωπικά ο Υπουργός κ. Μιχάλης Χρυσοχοΐδης και μετά τα πλείστα προβλήματα που έχουν ανακύψει με το χώρο που θα ανεγερθεί, τελικά προωθείται η λύση της ανέγερσης του σε χώρο του Κέντρου Εκπαίδευσης Τεχνικού (ΚΕΤΧ) στην Εγλυκάδα Πατρών, μέσω Σύμπραξης Δημοσίου & Ιδιωτικού Τομέα (ΣΔΙΤ) και γι αυτό το σκοπό γίνονται επαφές με το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ ΓΝΩΜΗΣ

 

Περισσότερα
Advertisement

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Δυτική Αχαΐα: Η μεγάλη επένδυση και το ενδιαφέρον από Αυστρία

Δημοσιεύθηκε

στις

– Ένας ταξιδιώτης από την Αυστρία θα φτάσει τις επόμενες μέρες στην περιοχή.

Η παρουσία του θα είναι πολύ σημαντική, καθώς θα κρίνει το μέλλον μιας σημαντικής επένδυσης στη Δυτική Αχαΐα.

ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΗΛΗ ΑΙΧΜΗΡΑ ΤΗΣ ΕΝΤΥΠΗΣ ΕΚΔΟΣΗΣ ΤΗΣ ΓΝΩΜΗΣ

Περισσότερα

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Πάτρα: “Ζωντάνεψαν” τα παραδοσιακά καφενεία

Δημοσιεύθηκε

στις

-Πλήθος κόσμου τις τελευταίες ημέρες στο κέντρο της Πάτρας, αλλά και στις συνοικίες, όπου «ζωντάνεψαν» πολλά παραδοσιακά καφενεία.

Μέσα και έξω από τα μαγαζιά. Χαίρονται τη νέα κατάσταση, τη μικρή «ελευθερία» και ελπίζουν πως όσο περνάει ο καιρός θα είναι καλύτερα. Έστω και αν τα νούμερα των τελευταίων ημερών δεν είναι ευχάριστα.

ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΗΛΗ ΑΙΧΜΗΡΑ ΤΗΣ ΓΝΩΜΗΣ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ

 

Περισσότερα

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Πόσα κρούσματα κατέγραψε η Πάτρα την Τρίτη(11/5)

Δημοσιεύθηκε

στις

253 κρούσματα κατέγραψε ο ΕΟΔΥ για την Τρίτη 11 Μαΐου στους 3 νομούς της Δυτικής Ελλάδας.

Στην Αχαΐα εντοπίζονται 72 νέα κρούσματα και σύμφωνα με τον Αντιπεριφερειάρχη Αχαΐας Χαράλαμπο Μπονάνο κατανέμονται ως εξής:

Πάτρα: 49

Κάτω Αχαΐα: 4

Αίγιο: 11

Διακοπτό: 1

Ερυμάνθεια: 4

Κλειτορία: 1

Χαλανδρίτσα: 1

Κουλούρα: 1

 

 

 

Περισσότερα
EKO
Advertisement

Ροή ειδήσεων

Advertisement
Super market arapis
Coffe Island

Αυτή την εβδομάδα