Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
Connect with us

Μπάσκετ

Γιατράς: «Κουράγιο στους ανθρώπους που δίνουν μάχη για την ζωή τους»

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο τεχνικός του Προμηθέα, Μάκης Γιατράς, στη συνέντευξη τύπου, στάθηκε στις δύσκολες στιγμές που περνούν πολλοί συμπολίτες μας και όχι στο αγωνιστικό κομμάτι της νίκης.

Ο Πατρινός τεχνικός τόνισε: «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες και των δυο ομάδων για την προσπάθεια τους. Από εκεί και πέρα, εκ μέρους του Προμηθέα, θέλω να δώσω συλλυπητήρια σε όσους οικογένειας έχασαν ένα δικό τους άνθρωπο από τον ιο και συμπαράσταση σε όσους έχουν τους ανθρώπους τους σε εντατικές μονάδες .

Φυσικά να δώσουμε πολλά μπράβο σε γιατρούς, νοσηλευτές και σε όλο το ιατρικό προσωπικό  για τον αγώνα που κάνουν, που είναι πολλά 24ωρα άυπνοι και με κίνδυνο την ζωη τους προσπαθούν να σώσουν ανθρώπους. Είμαστε δίπλα τους και  τους σκεπτόμαστε. Ευχομαι ό αυτό να τελειώσει  να το ξεπεράσουμε σύντομα και να χαρούμε πάλι όλοι  το μπάσκετ που αγαπάμε».

Σε ερώτηση για ποιο λόγο δεν αναφέρθηκε στο αγωνιστικό σκέλος της αναμέτρησης, απάντησε: «Αν το έκανα θα κορόιδευα το εαυτό μου. Για ποιο αγωνιστικό να μιλήσω; Δεν μου αρέσει να κοροϊδεύω τον εαυτό μου και για αυτό δεν σχολίασα».

Ροή ειδήσεων

Advertisement