Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
Connect with us

Χωρίς κατηγορία

Διαδικτυακή εκδήλωση από την «Ώρα Πατρών» Η κρίση του COVID-19 στους ΟΤΑ

Δημοσιεύθηκε

στις

Η παράταξη Ώρα Πατρών στο Δήμο Πατρέων θα διοργανώσει την Τρίτη 24 Νοεμβρίου και ώρα 19:00 διαδικτυακή εκδήλωση με θέμα: Η κρίση του COVID-19 στους ΟΤΑ, η διαχείρισή της και η επόμενη μέρα».

Από την εκδήλωση θα διερευνηθούν τρόποι, καλές πρακτικές και δημιουργία κοινών διεκδικήσεων που μπορούν να θέσουν σε εφαρμογή οι διοικήσεις των ΟΤΑ σε επίπεδο Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

Στην διαδικτυακή εκδήλωση θα συμμετέχουν οι: Γιώργος Ρώρος Επικεφαλής της Ώρας Πατρών, Μίλτος Χατζηγιαννάκης Αν. Τομεάρχης Τοπικής Αυτοδιοίκησης ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Παναγιώτης Κορκολής, πρ. Γενικός Γραμματέας Δημοσίων Επενδύσεων του ΕΣΠΑ, Δ/ντης Ανάπτυξης του Ινστιτούτου ΕΝΑ, Σύμβουλος του Πρόεδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλ.Τσίπρα για θέματα Ανάπτυξης και Οικονομίας, Απόστολος Κατσιφάρας Επικεφαλής Μείζονος Αντιπολίτευσης Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, Θανάσης Παπαδόπουλος Δήμαρχος Καλαβρύτων, Πρόεδρος ΠΕΔ Δυτικής Ελλάδας, Γιάννης Λέντζας Δήμαρχος Ανδραβίδας-Κυλλήνης, Νίκος Κοτσώνης, Αντιδήμαρχος Προγραμματισμού-Τουρισμού-Αγροτικής Οδοποιίας Δήμου Πύργου, Γιώργος Σιαμαντάς Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Ναυπάκτου-Μέλος της ΠΕΔ Δ.Ε., Σταύρος Καμμένος Επικεφαλής της «Ανεξάρτητης Ενωτικής Πρωτοβουλίας» στο Δήμο Αγρινίου και παρεμβάσεις θα γίνουν από τον Ανδρέα Παναγιωτόπουλο Ιατρός Δ/ντή Κέντρου Υγείας Πατρών, Θόδωρο Γκοτσόπουλο Συντονιστή Τμήματος Τοπικής Αυτοδιοίκησης ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Σταματία Τσουμέα Επικεφαλής παράταξης στην Τοπική Αυτοδιοίκηση ΑΣΚ ΟΤΑ, Πρόεδρος Συλλόγου Εργαζομένων στο Δήμο Ζωγράφου.
Την εκδήλωση θα συντονίσει η δημοσιογράφος της εφημερίδας «ΑΥΓΗ» Ηλέκτρα Βισκαδουράκη.


Ροή ειδήσεων

Advertisement