Connect with us

Λοιπά Αθλήματα

Ο έφορος των Εθνικών ομάδων πυγμαχίας, Γ. Τσεβρενίδης, μιλά στη «Γ» για τη μη συμμετοχή Ελλήνων αθλητών στο Ευρωπαϊκό

Published

on

Τη δική του θέση για την μη παρουσία Ελλήνων αθλητών στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Μαυροβουνίου (ανάμεσά τους και η Αντωνία Γιαννακοπούλου της Παναχαϊκής Γ.Ε.) δίνει ο έφορος των Εθνικών Ομάδων Γιώργος Τσεβρενίδης, μια απόφαση που ελήφθη από τη Γ.Γ.Α. λόγω των μέτρων κατά της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Η τοποθέτησή του: “Δεν μπορεί να υπολογισθεί πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Νέων, Ανδρών, Γυναικών, Εφήβων, Νεανίδων με 174 συμμετοχές, όταν στο προηγούμενο αντίστοιχο πρωτάθλημα οι συμμετοχές ήσαν 1.600. Εμείς διοργανώσαμε στο Αγρίνιο το αντίστοιχο πανελλήνιο πρωτάθλημα με συνολικά 160 συμμετοχές. Οι συνθήκες όμως στη συνέχεια δεν ήσαν οι κατάλληλες και η Γ.Γ.Α. αποφάσισε να μην συμμετέχουν οι Έλληνες αθλητές. Προτεραιότητα για μας αποτελεί ο αθλητής και αυτό πρέπει να το ενστερνιστούν όλοι. Οι αθλητές δεν είναι παιχνίδι κανενός και θα πρέπει να αγωνίζονται κάτω από ιδανικές συνθήκες”.
ΑΜΕΣΑ ΟΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
Πάντως ένα σημαντικό κεφάλαιο ανοίγει για τη διενέργεια των εκλογών, μιας και πλέον τις επόμενες ημέρες αναμένεται να οριστικοποιηθεί η σύνθεση της προσωρινής διοικούσας επιτροπής που θα έχει ως αποστολή, μέσα στο διάστημα που θα ορισθεί, την διεξαγωγή των εκλογών, ώστε να αναδειχθεί μια νέα διοίκηση και με την εφαρμογή του μητρώου να προχωρήσουν στην αναδιοργάνωση του δυναμικού αθλήματος ενόψει και της μεγάλης πρόκλησης του 2021, τους Ολυμπιακούς αγώνες του Τόκιο. Πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής έχει ορισθεί ο Πατρινός παράγοντας Σωτήρης Καμπέρος, ενώ θα συμμετέχουν και στελέχη της Ελληνικής Αναγέννησης Πυγμαχίας μαζί με τον επικεφαλής της, Χάρη Μαργιόλη.

Ροή ειδήσεων

Advertisement