Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Πλήρης επιβεβαίωση της “ΓΝΩΜΗΣ”-Στο ΚΕΤΧ το νέο Αστυνομικό Μέγαρο

Published

on

Η λύση της ανέγερσης του σε χώρο του Κέντρου Εκπαίδευσης Τεχνικού (ΚΕΤΧ) στην Εγλυκάδα Πατρών, προωθείται από το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

Αυτό ανακοίνωσαν, χθες, τα μέλη της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αχαΐας, στον απόηχο των επαφών που είχαν με πολιτικά και υπηρεσιακά στελέχη του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, επιβεβαιώνοντας το δημοσίευμα της «ΓΝΩΜΗΣ» της 10ης Σεπτεμβρίου 2020.

Όπως είχε γράψει τότε η «Γ» στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη αναζητείτο η λύση για το κτιριακό πρόβλημα της Πάτρας, θέμα για το οποίο άλλωστε είχε δεσμευτεί ο ίδιος ο Υπουργός κατά την επίσκεψή του τον περασμένο Ιούνιο όπου είχε επαφές με την τοπική ΕΛ.ΑΣ. και τους τοπικούς φορείς.

Ο πρόεδρος του Δ.Σ. της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αχαΐας Χάρης Τσίστικας και ο γενικός γραμματέας Γιώργος Μπαλάσης, στον απόηχο της προχθεσινής επίσκεψής τους στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, παρουσία του Προέδρου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων (ΠΟΑΣΥ) Γρηγόρη Γερακαράκου, ανακοίνωσαν τα εξής:

«Ενημερωθήκαμε ότι για το θέμα της ανέγερσης Νέου Αστυνομικού Μεγάρου στην Πάτρα ασχολείται προσωπικά ο Υπουργός κ. Μιχάλης Χρυσοχοΐδης και μετά τα πλείστα προβλήματα που έχουν ανακύψει με το χώρο που θα ανεγερθεί, τελικά προωθείται η λύση της ανέγερσης του σε χώρο του Κέντρου Εκπαίδευσης Τεχνικού (ΚΕΤΧ) στην Εγλυκάδα Πατρών, μέσω Σύμπραξης Δημοσίου & Ιδιωτικού Τομέα (ΣΔΙΤ) και γι αυτό το σκοπό γίνονται επαφές με το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ ΓΝΩΜΗΣ

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement