Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
Connect with us

Λοιπά Αθλήματα

Αν. Κωνσταντακόπουλος: «Δεν βλέπω να επιστρέφουμε σύντομα, προέχει η δημόσια υγεία»

Δημοσιεύθηκε

στις

Δεύτερη εβδομάδα απραξίας, συμπλήρωσε χθες η ανδρική ομάδα πόλο του ΝΟΠ η οποία αναγκαστικά μένει στον «πάγο» λόγω των έκτακτων μέτρων της κυβέρνησης για τον αθλητισμό λόγω του covid-19.

Όλες αυτές τις μέρες οι παίκτες κάνουν ατομικό πρόγραμμα με οδηγίες που έχουν πάρει από το τεχνικό επιτελείο σε μια προσπάθεια να κρατηθούν σε ικανοποιητική φυσική κατάσταση μέχρι την επιστροφή στις ομαδικές προπονήσεις.
«Δυστυχώς το τελευταίο διάστημα που έχουμε μείνει εκτός πισίνας είναι δύσκολο και αναγκαζόμαστε να προπονούμαστε είτε ατομικά σπίτι μας, είτε σε υπαίθριο χώρο» σχολίασε ο φουνταριστός του ΝΟΠ Αναστάσης Κωνσταντακόπουλος ο οποίος πρόσθεσε: «Από την άλλη όμως κατανοούμε τα δεδομένα που έχουν προκύψει γενικότερα και αναμφίβολα αυτήν τη στιγμή προέχει η δημόσια υγεία και εμείς από την πλευρά μας πρέπει να είμαστε σύμμαχοι στην όλη προσπάθεια. Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως αυτό είναι το 2ο lock down και έχουμε μείνει εκτός δράσης από τον περασμένο Μάρτιο και είναι κρίμα γιατί τη στιγμή της διακοπής είχαμε αρχίσει να βρίσκουμε ρυθμό».
Ο έμπειρος παίκτης έκανε και την εκτίμηση του για το πότε βλέπει η πολιτεία να ανάβει «πράσινο» φως για επιστροφή στη δράση…
«Με βάση τις τελευταίες εκτιμήσεις για τον ιό, δεν πιστεύω πως θα ανοίξουμε σύντομα ωστόσο δεν έχουμε άλλη επιλογή και θα περιμένουμε τις εξελίξεις και τις αποφάσεις της κυβέρνησης με την ευχή να επιστρέψουμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα υγιείς στις πισίνες» υπογράμμισε ο Αναστάσης Κωνσταντακόπουλος.


Ροή ειδήσεων

Advertisement