Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Πάτρα: Συμμορία ανήλικων Ρομά επιτέθηκαν με μαχαίρι σε 12χρονο

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο φόβος και ο τρόμος των παιδιών στην περιοχή του Αγίου Γεωργίου Λάγγουρα έχει γίνει συμμορία ανήλικων Ρομά οι οποίοι κυκλοφορούν με ποδήλατα και επιτίθενται σε συνομίληκούς τους, προκειμένου να τους κλέψουν.

Μάλιστα, το απόγευμα ένα ακόμη περιστατικό ήλθε να ξεσηκώσει μία ολόκληρη γειτονιά στο πόδι, καθώς η συμμορία των Ρομά επιτέθηκαν σε 12χρονο και μάλιστα, κάτω από το σπίτι του στην οδό Άθω και με την απειλή μαχαιριού επιχείρησαν να του αρπάξουν κινητό, χρήματα και μία τσάντα που είχε μαζί του. Ωστόσο ο 12χρονος άρχισε να καλεί σε βοήθεια και αμέσως γείτονες που άκουσαν τις φωνές έτρεξαν να βοηθήσουν. Οι ανήλικοι Ρομά εξαφανίστηκαν και παρά τις αναζητήσεις των αστυνομικών που ειδοποιήθηκαν και έσπευσαν στο σημείο με περιπολικό και μηχανές δεν κατέστη εφικτό να εντοπιστούν.

Πάντως σύμφωνα με τις καταγγελίες των κατοίκων της περιοχής οι ανήλικοι Ρομά  έχουν αναστατώσει την γειτονιά, καθώς μόλις πριν από λίγες ημέρες επιτέθηκαν σε άλλο παιδί και του άρπαξαν το πατίνι, ενώ έχουν προβεί και σε άλλες αξιόποινες πράξεις. Μάλιστα, όπως λένε τα παιδιά της γειτονιάς δεν τολμούν όχι μόνο να πάνε στην πλατεία που βρίσκεται κάτω από το σχολικό συγκρότημα, αλλά ούτε και να κυκλοφορήσουν μόνα τους.

 


Ροή ειδήσεων

Advertisement