Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
Connect with us

Μπάσκετ

Ο Προμηθέας ξεκούραση λόγω διακοπής στο πρωτάθλημα, επιστροφή με τριάδα φωτιά

Δημοσιεύθηκε

στις

Με τη διακοπή του πρωταθλήματος λόγω των υποχρεώσεων της Εθνικής ομάδας, διακόπτεται και το πρωτάθλημα το οποίο θα ξεκινήσει πάλι το επόμενο σαββατοκύριακο και έτσι ο Προμηθέας  έχει λίγες μέρες για να ξεκουραστεί αλλά και να δουλέψει.

Οι «πορτοκαλί» έχουν την ευκαιρία αυτή την εβδομάδα να δουλέψουν πάλι ώστε η ομάδα να βρει σίγα-σιγά ρυθμό αν και θα υπάρξουν οι απουσίες των 3 διεθνών.

Σε κάθε περίπτωση όμως ο Γιατράς θα δώσει βάρος στο κομμάτι της ομοιογενείας που έμεινε πίσω λόγω των προβλημάτων.

Η διακοπή έχει διπλό όφελος για την πατρινή ομάδα καθώς εκτός από το θέμα της δουλειάς που θα γίνει με τους παίκτες, θα δοθεί χρόνος ώστε να επιστρέψουν οι τραυματίες.

Ο Ραντίσεβις έχει ενοχλήσεις στους προσαγωγούς, όμως κάνει ατομικό πρόγραμμα και σε λίγες μέρες θα δοκιμάσει να μπει στις προπονήσεις και ο Γιαννόπουλος που έχει πρόβλημα στο πέλμα, ακολουθεί ειδική θεραπεία και σε περίπου 1 εβδομάδα θα επιδιώξει να μπει σε κανονικούς ρυθμούς.

Αν δεν υπάρξει κάποιο απρόοπτο τόσο από τραυματισμούς όσο και από τον covid-19 δεν αποκλείεται ο Προμηθέας να είναι πάνοπλος στα τρία δύσκολα παιχνίδια που έρχονται.

Η επιστροφή του Προμηθέα στη δράση θα γίνει με τριάδα-φωτιά σε Ελλάδα και Ευρώπη καθώς σε διάστημα 5 ημερών θα δώσει τρία κρίσιμα παιχνίδια.

Η αρχή θα γίνει το Σάββατο 5 Δεκεμβρίου εκτός με Άρη, τρεις μέρες αργότερα θα παίξει εκτός έδρας στη Γαλλία με τη Ναντέρ και δύο μέρες αργότερα θα παίξει πάλι εκτός έδρας με την Τσεντεβίτα στη Σλοβενία.

  • Να σημειωθεί πως προχθές το βράδυ, οι διεθνείς παίκτες τόσο του ΠΑΟΚ όσο και του Προμηθέα, υποβλήθηκαν σε τεστ covid-19 σε ιδιωτικό νοσοκομείο της Πάτρας.


Ροή ειδήσεων

Advertisement