Σάββατο 20 Απριλίου 2024
Connect with us

Μπάσκετ

Ο σέντερ του Απόλλωνα Γιώργος Διαμαντάκος μιλά στην “Γ”

Δημοσιεύθηκε

στις

Αναμονή για τις ομάδες της Α2 Εθνικής μπάσκετ πότε ακριβώς θα δοθεί το «πράσινο φως» για επιστροφή στις προπονήσεις και θα επαναπρογραμματισθεί η επιστροφή τους σε αγωνιστικούς ρυθμούς.

Σύμφωνα πάντως με όσα έχουν διαρρεύσει τις τελευταίες ημέρες το πιο πιθανό είναι να δοθεί το πράσινο φως για προπονήσεις στις 21 Δεκεμβρίου και οι αθλητές να επιστρέψουν στα μέσα του Ιανουαρίου 2021 ανάλογα με την πορεία της πανδημίας. Οι περισσότεροι από τους αθλητές του Απόλλωνα παραμένουν στην Πάτρα και ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα που δόθηκε από τον Νίκο Βετούλα σε συνεργασία με τον γυμναστή της ομάδας Δημ. Κοτσίρη. Ο υψηλόσωμος Γιώργος Διαμαντάκος έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στη μέση, δεν κατάφερε να δώσει το «παρών» στα δύο τελευταία παιχνίδια κι επισημαίνει: «Παραμένω στην Πάτρα και μαζί με τον αρχηγό Γιάννη Μολφέτα ακολουθούμε το ατομικό πρόγραμμα που μας δίνεται με σκοπό να παραμένουμε σε φόρμα. Το ξεκίνημά μας ήταν αρκετά θετικό και είχαμε ένα πολύ καλό ρυθμό εκτός από το τελευταίο άτυχο παιχνίδι με την Καρδίτσα που είχε ως αποτέλεσμα την εντός έδρας ήττα. Πιστεύω ότι όταν μας δοθεί το πράσινο φως θα συνεχίσουμε τη θετική πορεία μας».
Για το φετινό πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής επισημαίνει: «Από τα πρώτα δείγματα το φετινό πρωτάθλημα είναι από τα πλέον δυνατά και δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια. Όλες οι ομάδες μπορούν να κάνουν την ζημιά αν τους δοθεί η ευκαιρία. Περιμένουμε τις όποιες αποφάσεις και πιστεύουμε ότι θα μας δοθεί ο απαραίτητος χρόνος για να βρεθούμε σε ικανοποιητική και πάλι αγωνιστική κατάσταση».
ΝΕΑ ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΗ ΜΕ ΑΥΓΕΝΑΚΗ
Από εκεί και πέρα εκ νέου ραντεβού έχουν δώσει αυτή την εβδομάδα οι διοικούντες του ΠΣΑΚ με τον υφυπουργό Αθλητισμού Λ. Αυγενάκη χωρίς να έχει ορισθεί η ημέρα. Θα συζητήσουν από την μια για την ένταξη των αθλητών στους ΚΑΔ του Υπουργείου Εργασίας. Ακόμη οι ιθύνοντες του συνδικαλιστικού οργάνου των αθλητών περιμένουν την ΕΟΚ και τις ομάδες να στηρίξουν την πρωτοβουλία για την κάλυψη των εξόδων για τεστ κορωνοϊού.

Ροή ειδήσεων

Advertisement