Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
Connect with us

Παναχαϊκή

Συνεδριάζει σήμερα η επιτροπή λοιμωξιολόγων, ελπίδα για απαντήσεις και αναμονή στην Παναχαϊκη

Δημοσιεύθηκε

στις

Με την ελπίδα πως αυτή την εβδομάδα θα υπάρξει κάποια εξέλιξη στο διπλό αίτημα της Σούπερ Λιγκ 2, οι ομάδες της κατηγορίας έχουν στρέψει την προσοχή τους στο σημερινή συνεδρίαση της επιτροπής λοιμωξιολόγων όπου θα εξετάσουν όλα τα εκκρεμή ζητήματα.

Θυμίζουμε πως η ένωση της Σούπερ Λιγκ 2 έχει καταθέσει δύο αιτήματα, το ένα είναι η επιστροφή στις ομαδικές προπονήσεις και το άλλο είναι η έναρξη του πρωταθλήματος με δεδομένο πως τηρούνται τα υγειονομικά πρωτοκόλλα της Σούπερ Λιγκ 2.
Μάλιστα πρόσφατα το μέλος της ΕΕ της ΕΠΟ Παναγιώτης Διακοφώτης έκανε γνωστό πως στη σημερινή συνεδρίαση της επιτροπής λοιμωξιολόγων, θα υπάρξει παράσταση από φορείς του ποδόσφαιρου, εκπρόσωπο της ΕΠΟ, τον πρόεδρο της Σούπερ Λιγκ 1 Λ. Μπουτσικάρη και τον πρόεδρο της Σούπερ Λιγκ 2 Λ. Λεουτσάκο.
Η αντιπροσωπεία θα καταθέσει τα επιχειρήματά της στην επιτροπή και θα πιέσει για να επιτραπεί τουλάχιστον η επιστροφή στις προπονήσεις και το επόμενο διάστημα να γίνει η σέντρα από τη στιγμή που θα τηρηθεί αυστηρά το πρωτόκολλο.
Πάντως με βάση και τις δηλώσεις του υφυπουργού αθλητισμού Λ. Αυγενάκη αλλά και τις πληροφορίες, δύσκολα οι λοιμωξιολόγοι θα ανάψουν σήμερα πράσινο φως για πρεμιέρα του πρωταθλήματος.
Περισσότερες πιθανότητες υπάρχουν για να δοθεί το ok για τις προπονήσεις, όμως όλα εξαρτώνται και από το επιδημιολογικό φορτίο στην χώρα τα επόμενα 24ωρα. Βέβαια υπάρχει αισιοδοξία πως θα ξεκινήσει στα μέσα Δεκεμβρίου.
ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΗΣ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ 1
Στο μεταξύ, προχθές οι ποδοσφαιριστές των ομάδων της Σούπερ Λιγκ 1 κράτησαν ένα λεπτό καθυστέρηση πριν από την έναρξη των αγώνων σε μια μορφή στήριξης για τους συνάδελφους Σούπερ Λιγκ 2.
«Είμαστε όλοι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές και σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να υπάρχει διαχωρισμός, ανάλογα την κατηγορία που αγωνιζόμαστε.
Οι ποδοσφαιριστές της Super League 1 στεκόμαστε αλληλέγγυοι στο δίκαιο αίτημα των συναδέλφων μας της Super League 2 και της Football League ώστε να αρχίσουν άμεσα τα πρωταθλήματά τους, απαιτούμε να δοθεί λύση στο πρόβλημά τους και να επιστρέψουν στα γήπεδα» ανέφερε η ανακοίνωση του ΠΣΑΠ.

ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΑΝΑΜΟΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ
Από εκεί και πέρα στο στρατόπεδο της Παναχαϊκής δεν κάνουν τίποτα άλλο εκτός από το να τηρούν στάση αναμονής και να περιμένουν τις εξελίξεις για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος.
Πάντως ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, Γιώργος Μπάρλος και οι συνεργάτες του μπορεί να είναι προβληματισμένοι για το πώς έχουν έρθει τα πράγματα, ωστόσο δεν πρόκειται να παρατήσουν την προσπάθεια στη μέση. Στόχος τους είναι η ομάδα να κρατηθεί σε υψηλό επίπεδο, μέχρι να ξεκινήσει το πρωτάθλημα για να διεκδικήσει την άνοδο.

Ροή ειδήσεων

Advertisement