Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
Connect with us

Lifestyle

Τα ζώδια σήμερα (23/11)

Δημοσιεύθηκε

στις

Κριός

Αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να ακούσεις τα συναισθήματά σου και τις βαθύτερες επιθυμίες σου και να μην αφήσεις το πείσμα να αναλάβει τα ηνία σε υποθέσεις προσωπικών σχέσεων. Το τρίγωνο του Ερμή που βρίσκεται στο ζώδιο του Σκορπιού με τον Ποσειδώνα στο ζώδιο των Ιχθύων δείχνει πως θα σου δοθεί η ευκαιρία να εκφράσεις ενδόμυχες σκέψεις, ανησυχίες αλλά και έντονα συναισθήματα.

 

Ταύρος

Ο Ερμής κρατά πρωταγωνιστικό ρόλο και στις 24/11 σχηματίζει ένα τρίγωνο με τον Ποσειδώνα που βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων και αυτό το τρίγωνο μπορεί να δημιουργήσει πρόσφορο έδαφος για συζητήσεις με πρόσωπα που βρίσκονται στο ευρύτερο περιβάλλον ή που έχεις καιρό να δεις. Μέσα από αυτές τις συζητήσεις θα έρθεις κοντά με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο και δεν αποκλείεται να ενδυναμώσεις και κάποιες κοινωνικές σχέσεις, οι οποίες είχαν «ξεθωριάσει» στο τελευταίο διάστημα.

 

 

Δίδυμοι

Αυτή την εβδομάδα ο κυβερνήτης σου ο Ερμής σχηματίζει μία σειρά όψεων από το ζώδιο του Σκορπιού που βρίσκεται, κρατώντας τα ηνία στο κλίμα που θα επικρατήσει. Στις 24/11 θα πραγματοποιήσει ένα τρίγωνο με τον Ποσειδώνα που βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων κάτι το οποίο δείχνει πως θα έχεις ευφάνταστες ιδέες, που θα σου προσφέρουν λύσεις και θα διευθετήσουν επαγγελματικά ζητήματα. Οι σκέψεις που θα κάνεις θα αποδειχθούν κομβικές για το μέλλον.

 

Καρκίνος

Αυτή την εβδομάδα ο αισθηματικός τομέας και οτιδήποτε σχετίζεται με αυτόν θα βρίσκεται στο προσκήνιο. Ο Ερμής συνεχίζει την πορεία του στο ζώδιο του Σκορπιού στρέφοντας την προσοχή σου στο «αντικείμενο του πόθου σου» ή αν βρίσκεσαι σε μία σχέση σε αυτόν που έχεις δίπλα σου. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Ποσειδώνα που βρίσκεται στους Ιχθύς στις αρχές της εβδομάδας είναι πολύ βοηθητικό για να αποκτήσεις ουσιαστική συναισθηματική επαφή με αυτόν που σε ενδιαφέρει.

 

 

Λέων

Τη σκέψη σου θα μονοπωλήσει ο επαγγελματικός τομέας καθώς φαίνεται πως το μυαλό σου βρίσκεται σε ζητήματα που αφορούν τη δουλειά στο παρόν αλλά και την εξέλιξή τους στο μέλλον. Ο Ερμής που βρίσκεται στο ζώδιο του Σκορπιού θα σχηματίσει μία όψη τριγώνου με τον Ποσειδώνα που βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων και θα ενισχύσει τη φαντασία σου αλλά και τη διαίσθησή σου. Αφουγκράσου τι σου λέει η καρδιά σου και μην αφήνεις ανήσυχες σκέψεις να καταλαμβάνουν χώρο στο μυαλό σου και να επηρεάζουν τη διάθεσή σου.

 

Παρθένος

Φαίνεται πως θα υπάρχουν αρκετές ευκαιρίες για την προσωπική σου ζωή αλλά και για να διευθετήσεις κάποιες παρεξηγήσεις που είχαν προκύψει τις προηγούμενες ημέρες μεταξύ εσένα και του συντρόφου σου. Ο Ερμής που βρίσκεται στο ζώδιο του Σκορπιού σχηματίζει ένα τρίγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς στις 24/11, το οποίο θα δημιουργήσει μία ιδιαίτερα ρομαντική ατμόσφαιρα η οποία όχι μόνο θα βοηθήσει την εξομάλυνση σχέσεων που ήδη υπάρχουν, αλλά μπορεί να δημιουργήσει και ένα πολύ καλό κλίμα για να έρθεις κοντά με ένα νέο πρόσωπο.

 

Ζυγός

Αυτή την εβδομάδα ο Ερμής ο οποίος βρίσκεται στο ζώδιο του Σκορπιού κρατά πρωταγωνιστικό ρόλο στις αστρολογικές όψεις, δημιουργώντας ευνοϊκές συγκυρίες σε ζητήματα που σχετίζονται με οικογενειακές υποθέσεις, καθώς και κάποιες δουλειές οι οποίες αφορούν το σπίτι. Στις 24/11 ο Ερμής θα σχηματίσει ένα τρίγωνο με τον Ποσειδώνα που βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων, που θα βοηθήσει πολύ τη διάθεσή σου και η διάθεσή σου με τη σειρά της θα βοηθήσει την καθημερινότητά σου.

 

Σκορπιός

Θα σε απασχολήσουν αρκετά ζητήματα που αφορούν είτε προσωπικές σχέσεις είτε συνεργασίες και για αυτό θα αναλάβεις δράση προκειμένου να τα διευθετήσεις. Ο Ερμής που βρίσκεται στο ζώδιό σου κρατά τον πρωταγωνιστικό ρόλο στα αστρολογικά δρώμενα, καθώς σχηματίζει μία σειρά οψέων που είναι όλες βοηθητικές! Η πρώτη όψη είναι αυτή με τον Ποσειδώνα που θα πραγματοποιηθεί με ακρίβεια στις 24/11 και μπορεί να φέρει μία θετική εξέλιξη σε ένα αισθηματικό ζήτημα.

 

 

Τοξότης

Θα πρέπει να κρατήσεις χαμηλούς τόνους σε προσωπικά σου ζητήματα και να μην βιαστείς να κοινοποιήσεις τα επόμενα σου πλάνα. Ο Ερμής βρίσκεται στο ζώδιο του Σκορπιού και δείχνει πως αυτό το διάστημα κρύβει παρασκήνιο για εσένα. Συγκεκριμένα αυτή την εβδομάδα το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς, μπορεί να φέρει κάποια ζητήματα του παρελθόντος στο παρόν, όμως δεν είναι σίγουρο πως μαζί θα φέρει και τις απαραίτητες πληροφορίες ώστε να αποφασίσεις τον τρόπο που θα κινηθείς σε αυτά.

 

 

Αιγόκερως

Θα νιώσεις την ανάγκη να επικοινωνήσεις με πρόσωπα που βρίσκονται στο φιλικό σου περιβάλλον και να αποκτήσεις ξανά ουσιαστική επαφή μαζί τους, ιδιαίτερα στην περίπτωση που έχεις να τους δεις πολύ καιρό. Ο Ερμής ο οποίος βρίσκεται στο ζώδιο του Σκορπιού έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στο αστρολογικά δρώμενα καθώς σχηματίζει μία σειρά θετικών όψεων. Στις 24/11 θα σχηματίσει ένα τρίγωνο με τον Ποσειδώνα που βρίσκεται στους Ιχθύς, το οποίο θα δημιουργήσει ένα ιδιαίτερα ρομαντικό κλίμα το οποίο μπορεί να ενώσει συναισθηματικά δύο ανθρώπους!

 

 

Υδροχόος

Φαίνεται πως θα είσαι αρκετά εσωστρεφής κάτι το οποίο θα είναι βοηθητικό καθώς θα σε κάνει να επικεντρωθείς στους ανθρώπους που είναι ή θεωρείς οικογένειά σου, αλλά και στο αγαπημένο σου σπίτι! Ο Ερμής βρίσκεται στο ζώδιο του Σκορπιού και το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς στις 24/11 θα σε βάλει στη διαδικασία να αλλάξεις τη διακόσμηση του χώρου που ζεις, καθώς θα σε βάλει στο πνεύμα των ημερών!

 

Ιχθύες

Αυτή την εβδομάδα με τον Ερμή από το Σκορπιό να πρωταγωνιστεί στα αστρολογικά δρώμενα θα έχεις ευκαιρίες να έρθεις κοντά με πρόσωπα που βρίσκονται στο φιλικό σου περιβάλλον και να επικοινωνήσεις μαζί τους, καθώς θα συνειδητοποιήσεις πως οι άνθρωποι που μοιράζεσαι την καθημερινότητά σου, τα νέα σου και τις απόψεις σου είναι πολύ σημαντικοί για εσένα. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Ποσειδώνα που βρίσκεται στο ζώδιό σου στις 24/11 μπορεί να φέρει μία ευκαιρία για να προσεγγίσεις ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

Ροή ειδήσεων

Advertisement