Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2021
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Πάτρα: Έκλεισε το υποκατάστημα της Πειραιώς στην Ανθείας

Δημοσιεύθηκε

στις

Κατεβασμένα ρολά στο υποκατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς στην οδό Ανθείας 133 αντίκρισαν χθες οι κάτοικοι των Ζαρουχλεΐκων.

Παρά τις έντονες αντιδράσεις από τον Εμπορικό Σύλλογο της Πάτρας αλλά και από φορείς της αυτοδιοίκησης, η Διοίκηση της Τράπεζας προχώρησε στην απόφασή της.
Η τελευταία ημέρα λειτουργίας του υποκαταστήματος ήταν το πρωί της Παρασκευής.

Χθες το πρωί, αρκετοί ηλικιωμένοι, οι οποίοι δεν ήσαν ενήμεροι σχετικά με την παύση της λειτουργίας του υποκαταστήματος, απόρησαν που το είδαν κλειστό.
Στην πόρτα υπήρχε μια ανακοίνωση που ανέγραφε πως πλέον οι πελάτες θα εξυπηρετούνται από το υποκατάστημα που βρίσκεται στην συμβολή των οδών Γ. Παπανδρέου και Ιωνίας, στην Πάτρα.
Υπενθυμίζουμε ότι η διοίκηση της Τράπεζας Πειραιώς κατέληξε στην απόφαση να κλείσει δεκάδες καταστήματα, στο πλαίσιο του σχεδίου μετασχηματισμού της σταδιακά μέχρι και το τέλος Δεκεμβρίου.

ΕΚΛΕΙΣΕ ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΡΙΟ

Στην Πάτρα εκτός από το υποκατάστημα της οδού Ανθείας έκλεισε χθες και το υποκατάστημα του Ρίου, γεγονός που προκάλεσε τις έντονες αντιδράσεις των κατοίκων της περιοχής.
Τέλος, να αναφερθεί ότι στην Πελοπόννησο προβλέπεται να κλείσουν τα παρακάτω υποκαταστήματα: Αρχαίας Ολυμπίας, Διυλιστηρίων Κορίνθου, Κορώνης, Νομαρχ. Μεγάρου Λακωνίας, Πύργου και Ανδρίτσαινας.
Σύμφωνα με την απόφαση της Διοίκησης της Τράπεζας Πειραιώς οι εργασίες των καταστημάτων, η λειτουργία των οποίων παύει, θα μεταφερθούν σε άλλα καταστήματα της ευρύτερης περιοχής.

 

Περισσότερα
Advertisement

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Στην Αμφιλοχία η διανυκτέρευση των υδροπλάνων

Δημοσιεύθηκε

στις

Σύμφωνα με όσα ανέφεραν οι πρόεδροι των δύο εταιρειών που «τρέχουν» τις εξελίξεις με τα υδροπλάνα στον ελληνικό χώρο, μέσα στην 5ετία θα λειτουργούν κάπου 150 υδατοδρόμια στην Ελλάδα, γεγονός που θα σημαίνει πως η χώρα μας θα έχει το μεγαλύτερο δίκτυο στην Ευρώπη.

Τα όσα ανέφεραν οι δύο άνδρες σχετικά με τις διαδικασίες που δρομολογούνται, είχαν και ένα ισχυρό τοπικό ενδιαφέρον. Πιο συγκεκριμένα, αναφέρθηκε πως το υδατοδρόμιο Αμφιλοχίας ορίζεται από την Hellenic Seaplanes S.A. ως το σημείο διανυκτέρευσης των υδροπλάνων στην πλευρά του Ιονίου και αναμένεται η τελική έγκριση από τον Δήμο Αμφιλοχίας. Με άλλα λόγια, φαίνεται πως η όμορφη κωμόπολη της Αιτωλοακαρνανίας θα αποτελέσει την βάση των υδροπλάνων στην πλευρά του Ιονίου, γεγονός που επίσης σημαίνει ότι η Πάτρα καθίσταται πλέον ένας απλός σταθμός των υδροπλάνων στο δίκτυο του Ιονίου.

 

Περισσότερα

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Πάτρα: Ομόφωνη στήριξη στους οκταμηνίτες του Κοινωφελούς από το δημοτικό συμβούλιο

Δημοσιεύθηκε

στις

Με την εισήγηση του Δημάρχου Κώστα Πελετίδη στο δημοτικό συμβούλιο της Τετάρτης(20/1) εκδόθηκε απόφαση για τη στήριξη των εργαζομένων του Κοινωφελούς(2019).

Ομόφωνα αποφασίστηκε το αίτημα των εργαζομένων για προσφυγή στα δικαστήρια της Αθήνας, να στηριχτεί από το δημοτικό συμβούλιο, όπως και αναμενόταν.

Η εκπροσώπηση της δημοτικής αρχής θα γίνει σε ανώτατο θεσμικό επίπεδο, με τη στήριξη να λαμβάνει έμπρακτα χώρα τις επόμενες ημέρες, οπότε και θα προσδιοριστεί η δίκη. Το “παρών” στη δικαστική αίθουσα αναμένεται να δώσει ο ίδιος ο Δήμαρχος Πατρέων όπως έχει κάνει σε ανάλογες περιπτώσεις κατά το παρελθόν.

 

Περισσότερα

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Πάτρα: Άσχημες εικόνες σε κηδεία-Αρπάχτηκαν για μια θέση στο Ναό

Δημοσιεύθηκε

στις

Καβγάς μεταξύ ανιψιών. Ποιοι θα εισέλθουν στον Ναό για να συμμετάσχουν στην ακολουθία της κηδείας της αγαπημένης τους θείας;

Έμεναν δύο κενές θέσεις από τις εννέα που προβλέπει η απόφαση, ο ιερέας δεν δεχόταν να αυξηθούν τα άτομα, προτείνοντας εναλλάξ παρουσία.

Οι τέσσερις ανιψιές όμως ήσαν ανένδοτες και τελικά για να αποφευχθεί η παρεξήγηση έμειναν όλες έξω, μπαίνοντας στο τέλος στον Ναό για να προσκυνήσουν.

ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΗΛΗ ΑΙΧΜΗΡΑ ΤΗΣ ΕΝΤΥΠΗΣ ΕΚΔΟΣΗΣ ΤΗΣ ΓΝΩΜΗΣ

Περισσότερα
Advertisement
Advertisement

Ροή ειδήσεων

Advertisement

Αυτή την εβδομάδα