Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Πάτρα: Έκλεισε το υποκατάστημα της Πειραιώς στην Ανθείας

Δημοσιεύθηκε

στις

Κατεβασμένα ρολά στο υποκατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς στην οδό Ανθείας 133 αντίκρισαν χθες οι κάτοικοι των Ζαρουχλεΐκων.

Παρά τις έντονες αντιδράσεις από τον Εμπορικό Σύλλογο της Πάτρας αλλά και από φορείς της αυτοδιοίκησης, η Διοίκηση της Τράπεζας προχώρησε στην απόφασή της.
Η τελευταία ημέρα λειτουργίας του υποκαταστήματος ήταν το πρωί της Παρασκευής.

Χθες το πρωί, αρκετοί ηλικιωμένοι, οι οποίοι δεν ήσαν ενήμεροι σχετικά με την παύση της λειτουργίας του υποκαταστήματος, απόρησαν που το είδαν κλειστό.
Στην πόρτα υπήρχε μια ανακοίνωση που ανέγραφε πως πλέον οι πελάτες θα εξυπηρετούνται από το υποκατάστημα που βρίσκεται στην συμβολή των οδών Γ. Παπανδρέου και Ιωνίας, στην Πάτρα.
Υπενθυμίζουμε ότι η διοίκηση της Τράπεζας Πειραιώς κατέληξε στην απόφαση να κλείσει δεκάδες καταστήματα, στο πλαίσιο του σχεδίου μετασχηματισμού της σταδιακά μέχρι και το τέλος Δεκεμβρίου.

ΕΚΛΕΙΣΕ ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΡΙΟ

Στην Πάτρα εκτός από το υποκατάστημα της οδού Ανθείας έκλεισε χθες και το υποκατάστημα του Ρίου, γεγονός που προκάλεσε τις έντονες αντιδράσεις των κατοίκων της περιοχής.
Τέλος, να αναφερθεί ότι στην Πελοπόννησο προβλέπεται να κλείσουν τα παρακάτω υποκαταστήματα: Αρχαίας Ολυμπίας, Διυλιστηρίων Κορίνθου, Κορώνης, Νομαρχ. Μεγάρου Λακωνίας, Πύργου και Ανδρίτσαινας.
Σύμφωνα με την απόφαση της Διοίκησης της Τράπεζας Πειραιώς οι εργασίες των καταστημάτων, η λειτουργία των οποίων παύει, θα μεταφερθούν σε άλλα καταστήματα της ευρύτερης περιοχής.

 


Ροή ειδήσεων

Advertisement