Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
Connect with us

Οικονομία

Δωρεά υγειονομικών μασκών στην Π.Ο.Σ.Ε.Α. από την INTERAMERICAN

Δημοσιεύθηκε

στις

Το δεύτερο «κύμα» πανδημίας του COVID-19 βρίσκει έναν μεγάλο αριθμό εθελοντών αιμοδοτών σε θέση αυξημένης έκθεσης στον κίνδυνο να νοσήσουν.

Δεδομένης της μεγαλύτερης, φέτος, ανάγκης για αίμα, η συνείδηση του εθελοντή αιμοδότη δεν αναστέλλει τη διάθεση για προσφορά και συνεπώς, ο κίνδυνος για την υγεία του είναι πραγματικός και απαιτεί κάθε μέτρο προφύλαξης.

Σε αυτή τη λογική, η δωρεά 14.000 υγειονομικών μασκών από την INTERAMERICAN στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών (Π.Ο.Σ.Ε.Α.) αποκτά ιδιαίτερη χρηστική αξία. Οι μάσκες διατέθηκαν στους τοπικούς Συλλόγους -συνολικά, 61 σε όλη την Ελλάδα- για την κάλυψη των αναγκών τους κατά την αιμοδοσία.

Η συνεργασία της εταιρείας με την Ομοσπονδία είναι πολυετής. Και φέτος, η INTERAMERICAN υποστήριξε την καθιερωμένη Λαμπαδηδρομία Αιμοδοσίας, που ολοκλήρωσε τον Οκτώβριο τη διαδρομή της στην επικράτεια. Παράλληλα, η εταιρεία είναι χορηγός της επικοινωνιακής καμπάνιας για την αξία της αιμοδοσίας, στο πλαίσιο της σχετικής εκστρατείας της Π.Ο.Σ.Ε.Α., που συνδυάζεται με τη διενέργεια αιμοδοσίας σε πολλές περιοχές της ηπειρωτικής και νησιωτικής Ελλάδος.

Η Π.Ο.Σ.Ε.Α. ιδρύθηκε το 1987 και αποτελεί την πιο αντιπροσωπευτική μη Κερδοσκοπική Εθελοντική Οργάνωση για την Αιμοδοσία στην χώρα μας. Έχει ως μέλη της Συλλόγους σε όλες τις περιφέρειες της χώρας μας, που προσπαθούν να μετατρέψουν τους αιμοδότες αναπλήρωσης σε τακτικούς εθελοντές αιμοδότες και αναπτύσσουν δράση συνεχούς ενημέρωσης του κοινού, τόσο για την Εθελοντική Αιμοδοσία όσο και για τη Δωρεά Οργάνων και Ιστών Σώματος.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement