Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
Connect with us

Μπάσκετ

Ο Προμηθέας θα δώσει φιλικό το Σάββατο με αντίπαλο το Λαύριο, ευκαιρία για δοκιμές και ρυθμό

Δημοσιεύθηκε

στις

ΤΟΥ ΠΡΟΚΟΠΗ Χ. ΚΟΓΚΟΥ
Δεν θα μείνει χωρίς δράση η ομάδα του Προμηθέα ούτε αυτό το σαββατοκύριακο που έχει διακοπή στο πρωτάθλημα της basket league καθώς προγραμμάτισε το Σάββατο φιλικό παιχνίδι στην Πάτρα με αντίπαλο το Λαύριο.

Το φιλικό θα γίνει στο «Δ. Τόφαλος», θα ξεκινήσει στις 17.00 και είναι η τρίτη φορά που οι δύο ομάδες θα δώσουν φιλικό τη φετινή αγωνιστική περίοδο με την πατρινή ομάδα να έχει απολογισμό μια ισοπαλία και μια ήττα.
Μπορεί η πατρινή ομάδα να έχει αρκετές απουσίες όμως θα δοθεί η ευκαιρία στον Γιατρά να κάνει δοκιμές σε διάφορα σχήματα και επιπλέον να δώσει χρόνο συμμετοχής στους παίκτες που είχαν μείνει εκτός δράσης το τελευταίο διάστημα είτε λόγω τραυματισμών, είτε λόγω covid-19.
Μην ξεχνάμε πως η επιστροφή στη δράση θα γίνει την άλλη εβδομάδα με τρία παιχνίδια-φωτιά (Άρη, Ναντέρ, Τσεντεβίτα) όλα μακριά από την Πάτρα και αυτό συνεπάγεται και κούραση, ειδικά για τα ταξίδια στις δύο ευρωπαϊκές μάχες σε Γαλλία και Σλοβενία.
Επειδή τα παιχνίδια είναι πολύ κρίσιμα, ειδικά τα δύο ευρωπαϊκά, ο Πατρινός τεχνικός θέλει όλους τους παίκτες ετοιμοπόλεμους και για αυτό έκλεισε το φιλικό τεστ για να βρουν ρυθμό όλοι οι παίκτες.
ΕΠΕΣΤΡΕΨΑΝ ΣΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ
Από εκεί και πέρα οι παίκτες του Προμηθέα επέστρεψαν χθες το απόγευμα στις προπονήσεις με πρόγραμμα στο «Δ. Τόφαλος» και τον Μάκη Γιατρά να έχει όλους τους παίκτες στην διάθεσή του εκτός από τους διεθνείς και τους τραυματίες Γιαννόπουλο-Ραντίσεβιτς.
Οι δύο τραυματίες ακολουθούν ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας και τις επόμενες μέρες θα δοκιμάσουν να μπουν στην προπόνηση με τον Σέρβο να έχει ελπίδες να παίξει το Σάββατο, αλλά ο διεθνής Έλληνας παίκτης δύσκολα θα ρισκάρει να παίξει στο φιλικό με το Λαύριο.


Ροή ειδήσεων

Advertisement