Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
Connect with us

Αθλητισμός

Σε αναζήτηση υπέρβασης ο Ολυμπιακός

Δημοσιεύθηκε

στις

Μετά από τρεις αγωνιστικές στη φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, ο Ολυμπιακός βρίσκεται στην τρίτη θέση, με τρεις βαθμούς και απολογισμό μία νίκη και δύο ήττες.

Είναι ζωντανός στο κυνήγι τουλάχιστον της τρίτης θέσης και της συνέχειας στο Γιουρόπα Λιγκ, όμως έχει την ατυχία να αντιμετωπίζει την καλύτερη ομάδα του ομίλου πριν ακόμα αυτή εξασφαλίσει την πρόκρισή της. Ο λόγος φυσικά για την Μάντσεστερ Σίτι, η οποία δείχνει να είναι ένα σκαλί πάνω από Ολυμπιακό, Πόρτο και Μαρσέιγ.

Στο αποψινό ματς (25/11, 19:55), ο Ολυμπιακός είναι σε αναζήτηση υπέρβασης, έχοντας όμως ένα σωρό προβλήματα, κάτι που κάνει ακόμα δυσκολότερο το έργο του. Γεμάτος απουσίες ο Ολυμπιακός καλείται να βρει λύσεις απέναντι σε μια από τις ποιοτικότερες ομάδες της Ευρώπης. Ακολουθεί στοιχηματική ανάλυση του ματς, αν όμως προτιμάτε την αδρεναλίνη του καζίνο, τότε υπάρχουν πάντα δωρεάν φρουτάκια για όλα τα γούστα.

Ο Ολυμπιακό άλλαξε μοτίβο, πέτυχε με πολύ κόπο γκολ σε πρώτο ημίχρονο, κάτι που δεν είχε ξανακάνει φέτος, και κατάφερε να το διαφυλάξει στο κάκιστο δεύτερο μέρος. Κάπως έτσι μπόρεσε να επικρατήσει στο σαββατιάτικο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Παραμένει στην κορυφή του πρωταθλήματος, παρέα με τον Αρη, τον οποίο και αντιμετωπίζει στη Θεσσαλονίκη το ερχόμενο Σάββατο.

Ροή ειδήσεων

Advertisement