Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
Connect with us

Παναχαϊκή

Τις επόμενες μέρες αναμένεται να ξεκαθαρίσει αν η πρεμιέρα της Σούπερ Λιγκ 2 έχει πιθανότητες για Δεκέμβριο ή πάει για Ιανουάριο

Δημοσιεύθηκε

στις

ΤΟΥ ΠΡΟΚΟΠΗ Χ. ΚΟΓΚΟΥ
Χωρίς κάποια ουσιαστική εξέλιξη πέρασε η χθεσινή μέρα σχετικά με το πότε θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ 2. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως τα επόμενα 24ωρα είναι κρίσιμα και θα φανεί αν υπάρχει φως στον ορίζοντα για σέντρα.

Όταν λέμε φως εννοούμε την επιστροφή στις προπονήσεις και στη συνέχεια την πρεμιέρα του πρωταθλήματος και αυτό που λένε άνθρωποι που είναι σε ανοιχτή γραμμή με την επιτροπή λοιμωξιολόγων, είναι πως ανάλογα με την πορεία του ιού μέχρι το σαββατοκύριακο θα παρθούν ορισμένες αποφάσεις.
Αν ο αριθμός των κρουσμάτων, οι εισαγωγές στις ΜΕΘ, οι θάνατοι και γενικότερα η πορεία του ιού δεν είναι καθοδική μέσα στις επόμενες 4-5 μέρες, τότε πολύ δύσκολα οι αρμόδιοι θα ανάψουν πράσινο φως για αθλητική δραστηριότητα τον Δεκέμβριο.
Αν τα νούμερα παραμείνουν σε υψηλά επίπεδα, τότε οι ομάδες της Σούπερ Λιγκ 2 θα πρέπει να ξεχάσουν την σύντομη επιστροφή στη δράση, είτε αυτό λέγεται προπονήσεις και πολύ περισσότερο για επίσημα παιχνίδια.
Σε αυτή την περίπτωση, η πρεμιέρα του πρωταθλήματος πηγαίνει για τον Ιανουάριο που η λογική λέει ότι τα νούμερα θα πέσουν μέσα στο Δεκέμβριο και τα πράγματα θα είναι καλύτερα αν και τα δεδομένα με τον covid-19, αλλάζουν από μέρα σε μέρα.
ΑΝ ΠΑΜΕ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ, ΑΛΛΑΖΕΙ Η ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ
Είναι περιττό να πούμε πως σε περίπτωση που η πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ 2μετατεθεί, αναγκαστικά η διοργανώτρια θα πάει για αλλαγή προκήρυξης οπότε λογικά θα κοπούν οι αγώνες των πλέι-οφ και πλέι-άουτ.
«Δεν το ξέρουμε. Αναμένουμε την ημερομηνία εκκίνησης. Ανάλογα θα το δούμε αυτό. Τα εξετάζουμε όλα. Παίζει μεγάλο ρόλο η ημερομηνία εκκίνησης» έλεγε χθες ο πρόεδρος της Σούπερ Λιγκ 2 Λεωνίδας Λεουτσάκος.
Οπότε τόσο η Παναχαϊκή όσο και οι άλλες ομάδες θα κάνουν μερικές μέρες υπομονή για να έχουν στα χέρια τους μια εικόνα για το αν υπάρχουν ελπίδες για δράση στα μέσα Δεκεμβρίου ή στην αρχή του 2021.
ΔΕΔΟΜΕΝΗ Η ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΤΟΥ LOCKDOWN
Μάλιστα χθες έγινε γνωστό πως η παράταση του lockdown που λήγει τη Δευτέρα 30 Νοέμβριου είναι δεδομένη και ούτε καν υπάρχει κάποια συγκριμένη ημερομηνία στο τραπέζι.
Ορισμένοι υποστήριζαν πως η παράταση θα είναι μόνο για 1 εβδομάδα, άλλοι λένε πως θα κρατήσει τουλάχιστον ως τις 14 Δεκεμβρίου και υπό αυτές τις συνθήκες, είναι εξαιρετικά δύσκολο να επιτραπούν ακόμα και οι ομαδικές προπονήσεις.
Στο στρατόπεδο της Παναχαϊκής, υπάρχει κόπωση από αυτό το πάγωμα της δραστηριότητας όμως δεν υπάρχει άλλη επιλογή εκτός από το να περιμένει τις εξελίξεις.
Στην ΠΑΕ, ο μεγαλομέτοχος Γιώργος Μπάρλος είναι καθημερινά σε ανοιχτή γραμμή με τους συνεργάτες του και ενημερώνεται για όλα τα θέματα με στόχο η ομάδα να μείνει όσο το δυνατόν προσηλωμένη στον στόχο της.


Ροή ειδήσεων

Advertisement