Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
Connect with us

Βόλεϊ

Α. Μαυροειδή: «Ήμασταν σε καλό σημείο στη διακοπή, προέχει η υγεία»

Δημοσιεύθηκε

στις

Την άποψή της πως η διακοπή του πρωταθλήματος ήρθε σε άσχημο χρονικό σημείο, κατέθεσε η πασαδόρος της ομάδας βόλεϊ του Απόλλωνα Άννα Μαυροειδή, η οποία αναφέρθηκε στο πρόβλημα που έχει δημιούργησε σε όλους τους αθλητές το lockdown.

«Το δεύτερο lock down, δυστυχώς, βρήκε την ομάδα του Απόλλωνα σε μια αρκετά καλή στιγμή αφού είχε προηγηθεί νίκη στην πρεμιέρα της Α2 Εθνικής» είπε αρχικά η Άννα Μαυροειδή η οποία εκτός από βόλεϊ σπουδάζει στο Τμήμα Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας του Πανεπιστημίου Πατρών.

Παράλληλα η Πατρινή πασαδόρος πρόσθεσε: «Σίγουρα προέχει η προστασία και η υγεία όλων, ωστόσο αυτή η αποχή δυσκολεύει το έργο των αθλητών. Δεν γνωρίζουμε πότε θα αρθούν τα μέτρα με αποτέλεσμα η ομάδα να συνεχίζει με ατομικά προγράμματα από το σπίτι για να είναι έτοιμη ανά πάσα στιγμή να επιστρέψει στο γήπεδο.

Ελπίζω να ξεπεράσουμε γρήγορα τη δύσκολη κατάσταση που βιώνει όλος ο κόσμος και να καταφέρουμε. Φυσικά και εμείς από την πλευρά μας θέλω να ολοκληρώσουμε με ασφάλεια το πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής που αποτελεί πρόκληση».

Π. ΚΟΓΚΟΣ

 

 

 


Ροή ειδήσεων

Advertisement