Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Θλίψη στην Πάτρα από τον θάνατο της 45χρονης Κατερίνας Παγουλάτου, κόρης του ιδιοκτήτη πρατηρίου βενζίνης

Ευγενική ψυχή και δραστήρια- Aύριο η κηδεία της

Δημοσιεύθηκε

στις

Ένας άνθρωπος που ξεχώριζε με την ευγένεια, το χαμόγελο και την ενέργειά της, η Κατερίνα Παγουλάτου «έφυγε» από την ζωή σε ηλικία 45 ετών βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά της, αλλά και όλους όσοι είχαν την χαρά να την γνωρίσουν και να συνεργαστούν μαζί της.

Η Κατερίνα έμελλε να φύγει ανήμερα της ονομαστικής της εορτής. Σύμφωνα με πληροφορίες εδώ και ένα χρόνο έδινε μάχη με ένα λέμφωμα και όλα έδειχναν ότι τα κατάφερνε. Ωστόσο ξαφνικά υπήρξαν επιπλοκές.

«Έδινε μάχη εδώ και ένα χρόνο και αυτή η εξέλιξη, ο θάνατος της, ήταν κάτι εντελώς αναπάντεχο» δήλωσε ο Βασίλης Χατζηλάμπρου, επικεφαλής της «Αντίστασης Πολιτών Δυτικής Ελλάδας», του οποίου η Κατερίνα Παγουλάτου ήταν συνεργάτιδά του, όταν ήταν βουλευτής.

«Ήταν ένας νέος, δραστήριος, υπεύθυνος αλλά και αισιόδοξος άνθρωπος, μία πραγματική φίλη. Την γνώριζα από τα μαθητικά της χρόνια», ανέφερε. Η Κατερίνα Παγουλάτου ήταν κόρη του Παύλου Παγουλάτου ιδιοκτήτη πρατηρίων υγρών καυσίμων, ενώ είχε ασχοληθεί και με την δημοσιογραφία.

Ήταν μέλος της ΕΣΠΗΤ και είχε εργαστεί στην εφημερίδα «Αλλαγή» και είχε στηρίξει τον αγώνα των εργαζομένων της ΕΡΤ όταν είχε πέσει το «μαύρο».

ΑΥΡΙΟ Η ΚΗΔΕΙΑ ΤΗΣ

Η κηδεία της θα γίνει αύριο Σάββατο 28 Νοεμβρίου και ώρα 3.30 μ.μ. από τον Ιερό Ναό Παναγίας Αλεξιωτίσσης Πατρών.

 

 

 

 


Ροή ειδήσεων

Advertisement