Connect with us

Μπάσκετ

Η Εθνική ομάδα αγχώθηκε αλλά νίκησε τη Βουλγαρία

Published

on

Το πάθημα από τη Λετονία δεν έγινε μάθημα για την Εθνική, αλλά με κατάθεση ψυχής κατάφερε να… διαγράψει την κακή εμφάνιση που έκανε στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και να νικήσει  με 84-78 τη Βουλγαρία στην παράταση.

Πλέον το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα είναι με το ενάμισι πόδι στα τελικά του Ευρωμπάσκετ 2022 αφού έκανε το 3-1 και θέλει μια νίκη τον Φεβρουάριο στα δύο τελευταία ματς των προκριματικών, με Βοσνία (20/2) και Λετονία (22/2).
Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Γιάννης Αθηναίου με 21 πόντους και 6/9 τρίποντα, καλή εμφάνιση από τον Βασίλη Καββαδά με 14 πόντους ενώ καλή εμφάνιση έκανε και οι παίκτες του Προμηθέα Δ. Αγραβάνης, Λούντζης και Μάντζαρης.
Εκνευριστικά άστοχη, με κακές επιλογές, πολλά λάθη και αδυναμίες στην άμυνα η ελληνική ομάδα, που βρέθηκε στο -16 (25-41), έτρεξε ένα μεγάλο σερί περνώντας μπροστά (42-41), αλλά τα έκανε ξανά θάλασσα μένοντας στο -8 (60-68) 3:43 πριν από το τέλος. Με κατάθεση ψυχής, μεγάλα τρίποντα από Αθηναίου και κάρφωμα του Κατσίβελη κατόρθωσε να στείλει το ματς στην παράταση. Εκεί με πλεόνασμα εμπειρίας και μεγάλα σουτ «καθάρισε» το ματς.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement