Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2021
Connect with us

Lifestyle

Τα ζώδια σήμερα(30/11)

Δημοσιεύθηκε

στις

Κριός
Θα στρέψεις το ενδιαφέρον σου στη διευθέτηση ζητημάτων που αφορούν εσένα και πρόσωπα του στενού σου περιβάλλοντος. Η έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στις 30/11 στον άξονα Διδύμων-Τοξότη μπορεί να φέρει στα αυτιά σου πολλές πληροφορίες με καταιγιστικό τρόπο. Εσύ θα πρέπει να τις διαχωρίσεις και να μην παρασυρθείς, καθώς κάποιες από αυτές μπορεί να σε οδηγήσουν σε λάθος εκτιμήσεις.

Ταύρος
Η εβδομάδα ανοίγει με την έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Διδύμων-Τοξότη και είναι πολύ πιθανόν να φέρει στην καθημερινότητά σου κάποια ζητήματα τα οποία θα σου δημιουργήσουν αναστάτωση, είτε πρακτική είτε συναισθηματική. Προσπάθησε να είσαι ευέλικτος σε αλλαγές ή κάποιες αγγαρείες που μπορεί να κάνουν την εμφάνισή τους και να αλλάξουν το πρόγραμμά σου.

Δίδυμοι
Με την έκλειψη Σελήνης που πραγματοποιείται στον άξονα σου (Διδύμων – Τοξότη) έρχονται στο προσκήνιο ζητήματα που σχετίζονται με σχέσεις και συνεργασίες. Φαίνεται πως ήρθε η ώρα να βάλεις μία τάξη σε αυτές και για να γίνει αυτό θα πρέπει να υπάρξουν κάποια ξεκαθαρίσματα. Μη φοβηθείς συζητήσεις οι οποίες θα σε βοηθήσουν να έχεις μία «καθαρή εικόνα» για πρόσωπα που σε ενδιαφέρουν και να θυμάσαι πως όπου κλείνει μία πόρτα πάντα δίπλα ανοίγει μία νέα!

Καρκίνος
Θα σε απασχολήσουν αρκετά κάποιες επαγγελματικές υποχρεώσεις καθώς και κάποιες αγγαρείες της καθημερινότητας που δεν αποκλείεται να έχουν μία έξτρα δυσκολία. Η έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Διδύμων-Τοξότη φέρνει στο προσκήνιο δουλειές και υποχρεώσεις όμως την ίδια στιγμή μπορεί να δημιουργήσει και κάποια μπερδέματα τα οποία με τη σειρά τους θα φέρουν εκνευρισμό. Πρόσεξε ιδιαίτερα σε περίπτωση που σε δικές σου υποθέσεις εμπλέκονται και άλλα πρόσωπα.

Λέων
Η εβδομάδα ξεκινά με την έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Διδύμων-Τοξότη η οποία θα φέρει κάποιους από τους στόχους που έχεις, ξανά στο προσκήνιο. Είναι πιθανόν να νιώσεις πως κάποιες φιλοδοξίες σου ή κάποια πράγματα που θέλεις να κάνεις χρειάζονται αναθεώρηση και φαίνεται πως θα αλλάξεις προτεραιότητες.

Παρθένος
Η εβδομάδα ξεκινά με την έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Διδύμων-Τοξότη η οποία θα φέρει στο προσκήνιο ζητήματα που σχετίζονται είτε με τη δουλειά είτε με μία οικογενειακή υπόθεση. Η προσοχή σου λοιπόν θα βρίσκεται στραμμένη σε αυτούς τους δύο τομείς και θα πρέπει να θυμάσαι πως και στις δύο περιπτώσεις θα χρειαστεί να διευθετήσεις οτιδήποτε χρειαστεί με σύνεση και ηρεμία ώστε να αποφευχθούν οι εντάσεις.

Ζυγός
Το αστρολογικό ενδιαφέρον αυτής της εβδομάδας μονοπωλεί η έκλειψη Σελήνης η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 30/11 στον άξονα Διδύμων-Τοξότη. Αυτή η έκλειψη φέρνει κάποιες πληροφορίες από πρόσωπα του περίγυρου σου οι οποίες ενδεχομένως να δημιουργήσουν αναστάτωση αυτές τις ημέρες. Κάποιες συζητήσεις που θα έχεις είναι πιθανόν να σε οδηγήσουν στο συμπέρασμα πως πλέον δεν υπάρχει κοινό σημείο επαφής ανάμεσα σε εσένα και σε πρόσωπα που μέχρι πρότινος ήταν πολύ κοντά σου.

Σκορπιός
Θα επικεντρωθείς σε ζητήματα που αφορούν τον οικονομικό τομέα για αυτό και τα έσοδα, τα έξοδα και οι οικονομικές υποχρεώσεις θα βρεθούν σε προτεραιότητα για εσένα. Η έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Διδύμων-Τοξότη στις 30/11 μπορεί να φέρει μπροστά σου κάποιες οικονομικές εκκρεμότητες, για αυτό προσπάθησε να τις διευθετήσεις έγκαιρα.

Τοξότης
Η εβδομάδα ανοίγει με την έκλειψη η οποία θα πραγματοποιηθεί στον άξονα σου (Διδύμων – Τοξότη) στις 30/11 και θα σε βάλει στη διαδικασία να κρατήσεις αποστάσεις από πρόσωπα τα οποία δεν σου ταιριάζουν. Ακόμα είναι πολύ πιθανόν να δημιουργήσει μία «πολεμοχαρή» διάθεση που θα σε οδηγήσει στο να πεις την τελευταία κουβέντα πάνω σε μία διαφωνία ή σε μία συζήτηση, ακόμα και αν ξέρεις πως αυτή μπορεί να σε φέρει σε ρήξη με αγαπημένα σου πρόσωπα.

Αιγόκερως
Είναι πιθανόν να νιώθεις αρκετά εσωστρεφής και χωρίς καμία διάθεση να εκφράσεις τη σκέψη σου, τις αγωνίες σου και τα συναισθήματά σου στους άλλους. Η έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Διδύμων-Τοξότη στις 30/11 είναι πιθανόν να φέρει στο προσκήνιο κάποιες από τις ανησυχίες σου, με αποτέλεσμα να επηρεαστεί η διάθεσή σου. Ακόμα ενδέχεται να έρθουν στο προσκήνιο κάποια ζητήματα που κινούνταν σε παρασκηνιακό επίπεδο το προηγούμενο διάστημα και θα χρειαστεί να αναλάβεις δράση προκειμένου να τα διευθετήσεις.

Υδροχόος
Θα νιώσεις πως υπάρχουν ζητήματα τα οποία έχεις αφήσει στον αυτόματο πιλότο και η έκλειψη η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 30/11 στον άξονα Διδύμων-Τοξότη θα τα φέρει στο προσκήνιο. Αυτά τα ζητήματα είναι πιθανόν να «μπερδεύουν» κάποιες αισθηματικές σου υποθέσεις, για αυτό αξίζει να ασχοληθείς μαζί τους προκειμένου να μπορέσεις να τα διευθετήσεις. Αν είσαι ελεύθερος δεν αποκλείεται να γνωρίσεις ένα πρόσωπο που θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο στη ζωή σου το επόμενο διάστημα.

\
Ιχθύες
Η έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στις 30/11 στον άξονα Διδύμων-Τοξότη. Αυτή η έκλειψη θα σε οδηγήσει να αναμοχλεύσεις κάποια ζητήματα στα οποία θεωρείς πως υπάρχουν εκκρεμότητες, ιδιαίτερα αν αυτά τα ζητήματα σχετίζονται με τον επαγγελματικό τομέα ή με κάποιες οικογενειακές υποθέσεις. Η αλήθεια είναι πως θέλεις να ξεμπερδεύεις μαζί τους εδώ και τώρα και φαίνεται πως δεν θα έχεις την υπομονή να αφιερώσεις χρόνο σε αυτά, κάτι το οποίο θα έρθει σε αντίθεση με τη διευθέτηση τους.

 

Lifestyle

Ελεονώρα Μελέτη: Το μήνυμα στήριξης προς όλες τις γυναίκες που έχουν δεχτεί κακοποίηση

Δημοσιεύθηκε

στις

Συγκεκριμένα, η Ελεονώρα Μελέτη έγραψε: «Και μην ξεχνάμε πως η βία δεν είναι μόνο σωματική. Η παρενόχληση δεν είναι μόνο σεξουαλική. Η κακοποίηση δεν είναι μόνο σωματική.

Βγαίνει και σε λεκτική, συναισθηματική, ψυχολογική έκδοση και κυκλοφορεί παντού. Ανάμεσά μας. Και γι’ αυτές συχνά δεν μπορεί να μιλήσει κανείς ανοιχτά, αν και έχουν επίσης μεγάλο κόστος και φορτίο σε όποιον το υφίσταται».

ελεονώρα μελέτη

 

 

Περισσότερα

Lifestyle

Τα ζώδια σήμερα (17/1)

Δημοσιεύθηκε

στις

Κριός

Kάποια γεγονότα και ειδήσεις θα σε αναγκάσουν σήμερα να αλλάξεις το πρόγραμμά σου και τις ιδέες που είχες και αυτό μελλοντικά θα σου βγει σε καλό. Επίσης ίσως χρειαστεί να αλλάξεις πορεία, για να αντιμετωπίσεις τις εξελίξεις. Θα πρέπει να αντιμετωπίσεις τα πράγματα με μεγάλο ρεαλισμό, αλλιώς θα μπλεχτείς μέσα στις υποχρεώσεις.

 

Ταύρος

Σήμερα θα έχεις έντονο εκνευρισμό και οι εντάσεις προβλέπονται να είναι αρκετές. Καλό είναι να δείξεις τεράστια διαλλακτικότητα και διάθεση κατανόησης σε συζητήσεις που θα κάνεις με άλλους, γιατί κινδυνεύεις να έχεις έντονες αντιπαραθέσεις μαζί τους. Μην κάνεις βιαστικές κινήσεις και προπάντων μην πάρεις απερίσκεπτες αποφάσεις, που αφορούν το μέλλον σου.

 

Δίδυμοι

Σε περιμένει μία ημέρα με αρκετές ευκαιρίες, όπου κάθε σου κίνηση θα χαρακτηρίζεται από επιτυχία και ώριμη αντιμετώπιση. Ευτυχώς η δυναμική σου πλευρά παίρνει τα πάνω της και τίποτα δε σε σταματά. Βάλε τους στόχους σου σε σειρά και ξεκίνησε υλοποιώντας τα σχέδιά σου.

 

 

Καρκίνος

Εφόσον ξέρεις πολύ καλά τι θέλεις, πρέπει να το κυνηγήσεις χωρίς να σε κρατάνε πίσω κάποια άτομα με αμφίβολες προθέσεις. Μην ακούς όλα όσα σου λένε και μην επηρεάζεσαι, γιατί μπορεί να χάσεις σημαντικές ευκαιρίες. Ιδιαίτερα σήμερα δείξε εμπιστοσύνη στον τρόπο που σκέφτεσαι και υλοποίησε τα σχέδιά σου με τον τρόπο που εσύ γνωρίζεις καλύτερα.

 

Λέων

Προσπάθησε να συγκεντρωθείς και να συγκροτηθείς και μην σπαταλάς τον χρόνο σου σε πράγματα που μπορεί να σε καθυστερήσουν και να σε πηγαίνουν πίσω σε βασικές υποχρεώσεις σου. Να ξέρεις ότι όλα αυτά είναι προσωρινά και μπαίνεις σε μια περίοδο που θα είναι πολύ εποικοδομητική και οι καταστάσεις θα πηγαίνουν από το καλό στο καλύτερο.

 

 

Παρθένος

Μην αφήνεις τις καταστάσεις να περνάνε χωρίς να συμμετέχεις και εσύ. Μπορείς να επέμβεις και να τακτοποιήσεις πολλά πράγματα που σε προβλημάτιζαν, αρκεί να πάρεις πρωτοβουλίες. Κάποιες φιλικές συμβουλές μπορεί να σε βγάλουν από το αδιέξοδο. Έχεις την εύνοια των πλανητών για να προβείς σε κάποιες καινοτομίες σχετικά με θέματα που σε κουράζουν.

 

Ζυγός

Οι εξελίξεις σήμερα θα σε ικανοποιήσουν πολύ, καθώς θα δεις ότι με το σωστό χειρισμό οι καταστάσεις στρέφονται υπέρ σου και σε βοηθούν να προχωρήσεις τους στόχους σου. Κάποιο οικογενειακό πρόβλημα θα σε αγχώσει, αλλά αν σκεφτείς με ψυχραιμία και λογική τις λύσεις που έχεις στα χέρια σου, θα νιώσεις καλύτερα. Οι φίλοι είναι κοντά σου για να σε συμβουλέψουν.

 

 

Σκορπιός

Έχεις πολύ άγχος για όλες αυτές τις υποχρεώσεις που έχεις σε εκκρεμότητα. Χρειάζεται σύνεση σε αυτά που κάνεις, ρεαλισμός και οργάνωση και μην προσπαθήσεις να τα κάνεις όλα μαζί. Λίγο περισσότερη διαλλακτικότητα χρειάζεται, αν θες να φτάσεις πιο γρήγορα στην επιτυχία.

 

 

Τοξότης

Σήμερα θα πρέπει σήμερα να δείξεις μεγάλη εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και να βάλεις τα δυνατά σου για να διαψεύσεις τους ανθρώπους που σου στέκονται εμπόδιο ή που δεν πιστεύουν στις ικανότητές σου. Μπορείς να καταφέρεις τα πάντα. Ώρα να το πιστέψεις κι εσύ!

 

 

Αιγόκερως

Σε απασχολεί ιδιαίτερα ο τρόπος που χειρίζεσαι κάποιες καταστάσεις. Η επαφή σου με δικά σου πρόσωπα θα σε βάλει στη διαδικασία να σκεφτείς μήπως εμμένεις χωρίς λόγο σε κάποιες παγιωμένες σου απόψεις. Να ξέρεις πάντως ότι οι περισσότεροι άνθρωποι που σε περιβάλλουν, μπορούν να σε βοηθήσουν στην υλοποίηση των στόχων σου.

 

 

Υδροχόος

Πολλές ευκαιρίες θα παρουσιαστούν σήμερα στη ζωή σου και θα μπορέσεις να κλείσεις υποθέσεις που σε ταλαιπωρούν εδώ και καιρό. Με την ενέργεια και τη δυναμικότητα που έχεις, θα καταφέρεις με ευκολία ό,τι προγραμματίσεις να κάνεις και η ικανοποίηση που θα λάβεις θα σε εμψυχώσει σημαντικά για να συνεχίσεις τις προσπάθειές σου.

 

Ιχθύες

Η σημερινή Κυριακή, θα σε γεμίσει προβληματισμό και ίσως και λίγη ανασφάλεια για όσα αλλάζουν γύρω σου, χωρίς να μπορείς να κάνεις τίποτα. Αξιοποίησε κάθε αλλαγή προς όφελός σου και να ξέρεις ότι κάποιες φορές όσα σε στενοχωρούν, μπορεί στο τέλος να αποβούν υπέρ σου.

Περισσότερα

Lifestyle

Έφυγε από τη ζωή ο ηθοποιός Γιάννης Ροζάκης

Δημοσιεύθηκε

στις

O ηθοποιός Γιάννης Ροζάκης έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 82 ετών, σκορπώντας θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο. Η κηδεία του θα γίνει τη Δευτέρα στην εκκλησία της Αγίας Παρασκευής της Νέας Σμύρνης και η σορός θα αποτεφρωθεί, όπως επιθυμούσε ο ίδιος.

Η είδηση του θανάτου του έγινε γνωστή από τον ηθοποιό Σπύρο Μπιμπίλα με ανάρτησή του στο Facebook.

«Ακόμα μία θλιβερή αποχώρηση από το χώρο μας ο σπουδαίος ηθοποιός του θεάτρου μας ο Γιάννης Ροζάκης έφυγε από κοντά μας ένας ηθοποιός που τίμησε το ελληνικό θέατρο με τους σπουδαίους ρόλους που έπαιξε σε πολύ σημαντικούς θιάσους… Καλό σου ταξίδι αγαπημένε μας» έγραψε ο ηθοποιός.

Ο Γιάννης Ροζάκης γεννήθηκε στα Χανιά το 1939 και το πραγματικό όνομά του ήταν Γιάννης Ξυγκάκης.  Πάτησε για πρώτη φορά το θεατρικό σανίδι το καλοκαίρι του 1963, ως κομπάρσος στον «Ιούλιο Καίσαρα» του Σαίξπηρ που ανέβασε ο Μίνως Βολανάκης για το «Ελληνικό Λαϊκό Θέατρο» του Μάνου Κατράκη, στο Θέατρο του «Πεδίου του Άρεως».

Δείτε την ανάρτηση:

 

Περισσότερα
Advertisement
Advertisement

Ροή ειδήσεων

Advertisement

Αυτή την εβδομάδα