Σάββατο 31 Ιουλίου 2021
Connect with us

Lifestyle

Τα ζώδια σήμερα(30/11)

Δημοσιεύθηκε

στις

Κριός
Θα στρέψεις το ενδιαφέρον σου στη διευθέτηση ζητημάτων που αφορούν εσένα και πρόσωπα του στενού σου περιβάλλοντος. Η έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στις 30/11 στον άξονα Διδύμων-Τοξότη μπορεί να φέρει στα αυτιά σου πολλές πληροφορίες με καταιγιστικό τρόπο. Εσύ θα πρέπει να τις διαχωρίσεις και να μην παρασυρθείς, καθώς κάποιες από αυτές μπορεί να σε οδηγήσουν σε λάθος εκτιμήσεις.

Ταύρος
Η εβδομάδα ανοίγει με την έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Διδύμων-Τοξότη και είναι πολύ πιθανόν να φέρει στην καθημερινότητά σου κάποια ζητήματα τα οποία θα σου δημιουργήσουν αναστάτωση, είτε πρακτική είτε συναισθηματική. Προσπάθησε να είσαι ευέλικτος σε αλλαγές ή κάποιες αγγαρείες που μπορεί να κάνουν την εμφάνισή τους και να αλλάξουν το πρόγραμμά σου.

Δίδυμοι
Με την έκλειψη Σελήνης που πραγματοποιείται στον άξονα σου (Διδύμων – Τοξότη) έρχονται στο προσκήνιο ζητήματα που σχετίζονται με σχέσεις και συνεργασίες. Φαίνεται πως ήρθε η ώρα να βάλεις μία τάξη σε αυτές και για να γίνει αυτό θα πρέπει να υπάρξουν κάποια ξεκαθαρίσματα. Μη φοβηθείς συζητήσεις οι οποίες θα σε βοηθήσουν να έχεις μία «καθαρή εικόνα» για πρόσωπα που σε ενδιαφέρουν και να θυμάσαι πως όπου κλείνει μία πόρτα πάντα δίπλα ανοίγει μία νέα!

Καρκίνος
Θα σε απασχολήσουν αρκετά κάποιες επαγγελματικές υποχρεώσεις καθώς και κάποιες αγγαρείες της καθημερινότητας που δεν αποκλείεται να έχουν μία έξτρα δυσκολία. Η έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Διδύμων-Τοξότη φέρνει στο προσκήνιο δουλειές και υποχρεώσεις όμως την ίδια στιγμή μπορεί να δημιουργήσει και κάποια μπερδέματα τα οποία με τη σειρά τους θα φέρουν εκνευρισμό. Πρόσεξε ιδιαίτερα σε περίπτωση που σε δικές σου υποθέσεις εμπλέκονται και άλλα πρόσωπα.

Λέων
Η εβδομάδα ξεκινά με την έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Διδύμων-Τοξότη η οποία θα φέρει κάποιους από τους στόχους που έχεις, ξανά στο προσκήνιο. Είναι πιθανόν να νιώσεις πως κάποιες φιλοδοξίες σου ή κάποια πράγματα που θέλεις να κάνεις χρειάζονται αναθεώρηση και φαίνεται πως θα αλλάξεις προτεραιότητες.

Παρθένος
Η εβδομάδα ξεκινά με την έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Διδύμων-Τοξότη η οποία θα φέρει στο προσκήνιο ζητήματα που σχετίζονται είτε με τη δουλειά είτε με μία οικογενειακή υπόθεση. Η προσοχή σου λοιπόν θα βρίσκεται στραμμένη σε αυτούς τους δύο τομείς και θα πρέπει να θυμάσαι πως και στις δύο περιπτώσεις θα χρειαστεί να διευθετήσεις οτιδήποτε χρειαστεί με σύνεση και ηρεμία ώστε να αποφευχθούν οι εντάσεις.

Ζυγός
Το αστρολογικό ενδιαφέρον αυτής της εβδομάδας μονοπωλεί η έκλειψη Σελήνης η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 30/11 στον άξονα Διδύμων-Τοξότη. Αυτή η έκλειψη φέρνει κάποιες πληροφορίες από πρόσωπα του περίγυρου σου οι οποίες ενδεχομένως να δημιουργήσουν αναστάτωση αυτές τις ημέρες. Κάποιες συζητήσεις που θα έχεις είναι πιθανόν να σε οδηγήσουν στο συμπέρασμα πως πλέον δεν υπάρχει κοινό σημείο επαφής ανάμεσα σε εσένα και σε πρόσωπα που μέχρι πρότινος ήταν πολύ κοντά σου.

Σκορπιός
Θα επικεντρωθείς σε ζητήματα που αφορούν τον οικονομικό τομέα για αυτό και τα έσοδα, τα έξοδα και οι οικονομικές υποχρεώσεις θα βρεθούν σε προτεραιότητα για εσένα. Η έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Διδύμων-Τοξότη στις 30/11 μπορεί να φέρει μπροστά σου κάποιες οικονομικές εκκρεμότητες, για αυτό προσπάθησε να τις διευθετήσεις έγκαιρα.

Τοξότης
Η εβδομάδα ανοίγει με την έκλειψη η οποία θα πραγματοποιηθεί στον άξονα σου (Διδύμων – Τοξότη) στις 30/11 και θα σε βάλει στη διαδικασία να κρατήσεις αποστάσεις από πρόσωπα τα οποία δεν σου ταιριάζουν. Ακόμα είναι πολύ πιθανόν να δημιουργήσει μία «πολεμοχαρή» διάθεση που θα σε οδηγήσει στο να πεις την τελευταία κουβέντα πάνω σε μία διαφωνία ή σε μία συζήτηση, ακόμα και αν ξέρεις πως αυτή μπορεί να σε φέρει σε ρήξη με αγαπημένα σου πρόσωπα.

Αιγόκερως
Είναι πιθανόν να νιώθεις αρκετά εσωστρεφής και χωρίς καμία διάθεση να εκφράσεις τη σκέψη σου, τις αγωνίες σου και τα συναισθήματά σου στους άλλους. Η έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Διδύμων-Τοξότη στις 30/11 είναι πιθανόν να φέρει στο προσκήνιο κάποιες από τις ανησυχίες σου, με αποτέλεσμα να επηρεαστεί η διάθεσή σου. Ακόμα ενδέχεται να έρθουν στο προσκήνιο κάποια ζητήματα που κινούνταν σε παρασκηνιακό επίπεδο το προηγούμενο διάστημα και θα χρειαστεί να αναλάβεις δράση προκειμένου να τα διευθετήσεις.

Υδροχόος
Θα νιώσεις πως υπάρχουν ζητήματα τα οποία έχεις αφήσει στον αυτόματο πιλότο και η έκλειψη η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 30/11 στον άξονα Διδύμων-Τοξότη θα τα φέρει στο προσκήνιο. Αυτά τα ζητήματα είναι πιθανόν να «μπερδεύουν» κάποιες αισθηματικές σου υποθέσεις, για αυτό αξίζει να ασχοληθείς μαζί τους προκειμένου να μπορέσεις να τα διευθετήσεις. Αν είσαι ελεύθερος δεν αποκλείεται να γνωρίσεις ένα πρόσωπο που θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο στη ζωή σου το επόμενο διάστημα.

\
Ιχθύες
Η έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στις 30/11 στον άξονα Διδύμων-Τοξότη. Αυτή η έκλειψη θα σε οδηγήσει να αναμοχλεύσεις κάποια ζητήματα στα οποία θεωρείς πως υπάρχουν εκκρεμότητες, ιδιαίτερα αν αυτά τα ζητήματα σχετίζονται με τον επαγγελματικό τομέα ή με κάποιες οικογενειακές υποθέσεις. Η αλήθεια είναι πως θέλεις να ξεμπερδεύεις μαζί τους εδώ και τώρα και φαίνεται πως δεν θα έχεις την υπομονή να αφιερώσεις χρόνο σε αυτά, κάτι το οποίο θα έρθει σε αντίθεση με τη διευθέτηση τους.

 

Lifestyle

΄Τα ζώδια σήμερα(30/7)

Δημοσιεύθηκε

στις

Κριός
Είσαι σε καλή διάθεση και ίσως να μην αξιολογείς με σύνεση ορισμένες καταστάσεις. Μην κάνεις κινήσεις πριν τις σκεφτείς καλά και μην πεις πράγματα που δεν πιστεύεις, γιατί θα απογοητεύσεις τους γύρω σου. Συγκεντρώσου σε όσα σε απασχολούν και βρες χρόνο για λίγη ξεκούραση και χαλάρωση. Έτσι, θα μπορέσεις να σκεφτείς καλύτερα όσα σε απασχολούν.

Ταύρος
Ημέρα με πολλές ανακατατάξεις θα είναι η σημερινή για εσένα. Αν έχεις την δυνατότητα, προσπάθησε να αποστασιοποιηθείς όσο μπορείς από όσα θα συμβούν. Κάτσε και σκέψου, αφομοίωσε τις αλλαγές και δες την θετική πλευρά των πραγμάτων. Άλλωστε, καμιά φορά δεν είναι στο χέρι μας η έκβαση των γεγονότων.

 

Δίδυμοι
Σήμερα, θα πρέπει να δείξεις αποφασιστικότητα για να μπορέσεις να κάνεις όσα θέλεις. Μην αφήσεις να σε παρασύρει η ένταση που μπορεί να νιώσεις, μόνο και μόνο επειδή θέλεις να τελειώνεις με κάποια ζητήματα. Γενικά η μέρα είναι πολύ θετική και λίγα είναι τα εμπόδια που μπορούν πραγματικά να σε σταματήσουν, όποτε μην την αφήσεις να πάει χαμένη.

Καρκίνος
Οι ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν σήμερα στην ζωή σου, θα είναι πολλές, γι’ αυτό πρέπει με σύνεση και προγραμματισμό, να δεις τι είναι αυτό που θέλεις να κάνεις και τι σε συμφέρει. Ακολούθησε το ένστικτό σου για να διακρίνεις ποια άτομα θέλουν το καλό σου και μην εμπιστεύεσαι τον καθένα που σου ανοίγεται και σου παρουσιάζεται ως φίλος.

Λέων
Πρέπει να δώσεις προτεραιότητα στα θέματα που αφορούν στο παρελθόν και δεν πρέπει να εκνευρίζεσαι, ό,τι και αν γίνει. Διατήρησε την ψυχραιμία σου με κάθε τρόπο, αν θέλεις να λύσεις τις προβληματικές καταστάσεις όσο καλύτερα γίνεται και αν βλέπεις ότι οι υποθέσεις σου συναντούν επανειλημμένα εμπόδια, κάνε μια στάση και συνεχίζεις αύριο…

Παρθένος
Σήμερα θα αρχίσεις να βρίσκεις επιτέλους τους ρυθμούς σου, που τους είχες χάσει εξαιτίας θεμάτων που σε είχαν αποσυντονίσει και δεν μπορούσες να σκεφτείς βασικά πράγματα που σε αφορούσαν. Όμως όποιες ενέργειες αποφασίσεις να κάνεις, αγαπητέ Παρθένε, πρέπει να τις έχεις μελετήσει πολύ καλά και μην φερθείς καθόλου με παρορμητικότητα.

Ζυγός
Φρόντισε σήμερα να ακολουθήσεις μια πιο δραστήρια πορεία από τη συνηθισμένη και να αποβάλλεις από πάνω σου οποιοδήποτε πρόβλημα ενδέχεται να ανακόπτει την πορεία των σχεδίων σου. Εξωτερίκευσε τις πνευματικές σου ανησυχίες, αποκάλυψε τις ικανότητές σου και δεν θα αργήσει να έρθει η επιτυχία που αναζητάς.

Σκορπιός
Μία δύσκολη ημέρα θα είναι αυτήν την Παρασκευή για εσένα και φέρνει δυσκολίες και ασυνεννοησίες σε όλα τα επίπεδα και εκφάνσεις της καθημερινότητάς σου. Πρόσεξε πολύ τα λόγια σου και τις κινήσεις που θα κάνεις, αν θες να έχεις καλά ξεμπερδέματα.

Τοξότης
Σήμερα φρόντισε να μην επηρεαστείς από παράγοντες που μπορεί να σε αποσυντονίσουν. Επιστράτευσε την εξυπνάδα και τον δυναμισμό σου, για να ξεπεράσεις όλα τα προβλήματα που μπορεί να έχεις. Η οικογένειά σου έχει ανάγκη την παρουσία σου, γι’ αυτό φρόντισε τον ελεύθερο σου χρόνο να τον περάσεις μαζί της και μην την παραμελείς…

Αιγόκερως
Η κοινωνικότητά σου σήμερα θα είναι αυξημένη και θα μπορείς να επιδοθείς σε δημόσιες σχέσεις, που θα σου φανούν πολύ χρήσιμες στο μέλλον. Η επικοινωνία σου θα είναι σε πολύ καλά επίπεδα και η διάθεσή σου θα είναι τόσο ανεβασμένη, που θα κάνεις χαρούμενους αυτούς που βρίσκονται δίπλα σου. Φρόντισε λίγο παραπάνω τον εαυτό σου, γιατί τον τελευταίο καιρό με τις πολλές υποχρεώσεις που έχεις, τον έχεις παραμελήσει αρκετά.

Υδροχόος
Φρόντισε να μην αποσυντονιστείς από διάφορες καταστάσεις που μπορεί να γίνουν γύρω σου και βγεις εκτός προγράμματος. Χάραξε τη δική σου πορεία και μην αποκλίνεις με τίποτα από τα σχέδια που έχεις βάλει. Αν νιώθεις ότι οι σωματικές σου αντοχές σε προδίδουν, φρόντισε να ξεκουραστείς λίγο και μετά να συνεχίσεις. Οι πλανήτες της ημέρας στέκονται στο πλευρό σου, για να σε βοηθήσουν να φτάσεις πολύ γρήγορα στην επιτυχία.

Ιχθύες
Επειδή η εκπλήρωση των στόχων σου είναι πολύ κοντά, πρέπει να κινηθείς ανάλογα, να μην επαναπαυτείς καθόλου και κυρίως να μην ανακοινώσεις τα σχέδια που έχεις για το μέλλον. Υπάρχουν πολλοί καλοθελητές που θα θελήσουν να σου δημιουργήσουν εμπόδια και καθυστερήσεις, γι’ αυτό πρέπει να είσαι πολύ προσεχτικός.

Περισσότερα

Lifestyle

Πέτρος Φιλιππίδης: Ανοιχτό να τον βάλουν στο ίδιο κελί με τον Λιγνάδη

Δημοσιεύθηκε

στις

Στις φυλακές Τριπόλεως οδηγούνται όσοι κατηγορούνται για σεξουαλικά εγκλήματα και εκεί θα ζήσει και για τους επόμενους μήνες ο Πέτρος Φιλιππίδης.

GOODYS

Δεν υπάρχουν κελιά και οι κρατούμενοι ζουν σε πέντε μεγάλους θαλάμους χωρητικότητας από 20 έως 25 άτομα. Μάλιστα, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά σε ρεπορτάζ του το MEGA, δεν αποκλείεται να οδηγηθεί -όταν περάσει η περίοδος καραντίνας στην οποία μπήκε λόγω των πρωτοκόλλων που ισχύουν στις φυλακές- στην τρίτη πτέρυγα που βρίσκεται από τον Φεβρουάριο ο πρώην καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου, Δημήτρης Λιγνάδης αλλά και άλλοι που στο παρελθόν έχουν σοκάρει το πανελλήνιο.

Συγκεκριμένα, στην Τρίπολη βρίσκεται ο ιερέας από τη Μάνη που καταδικάστηκε για τον βιασμό της 12χρονης κόρης της συντρόφου του. Επίσης, εκεί βρίσκεται ο Παναγιώτης Δράκος, καθηγητής της μουσικής ο οποίος κατηγορείται ότι ασελγούσε σε ανήλικες μαθήτριές του στο ωδείο αλλά και ο «παιδεραστής με το βαν», Φίλιππος Λεβέντος, ο οποίος καταδικάστηκε ομόφωνα σε ποινή κάθειρξης 26 ετών. Εκεί εκτίει, τέλος, ποινή κάθειρξης 16 ετών και ο 32χρονος Μανώλης Κούτζης, γνωστός ως «δράκος του Αμαρουσίου».

Η πρώτη συζήτηση με τον διευθυντή των φυλακών

Την πρώτη του συζήτηση με τον διευθυντή των φυλακών είχε χθες ο γνωστός ηθοποιός.

Στη συζήτηση, που κράτησε λίγα λεπτά, ο Πέτρος Φιλιππίδης ρωτήθηκε για συγκεκριμένα αιτήματα που μπορεί να έχει, χωρίς όμως να εκφράζει την παραμικρή επιθυμία για το οτιδήποτε. Άλλωστε, όπως λένε όσοι μιλούν μαζί του, βρίσκεται σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση αφού δεν περίμενε να προφυλακιστεί.

Ο γνωστός ηθοποιός θα παραμένει στο κελί καραντίνας για τις επόμενες 5 ημέρες λόγω του κορωνοϊού, ενώ τις επόμενες ημέρες αναμένεται να εξεταστεί και από ψυχολόγο.

Περισσότερα

Lifestyle

Πέτρος Φιλιππίδης μέσα από τη φυλακή: «Δεν περίμενα ποτέ να καταλήξω εδώ» !

Δημοσιεύθηκε

στις

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του MEGA, ο ηθοποιός και σκηνοθέτης βρίσκεται σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση και δεν επιθυμεί να έρθει σε επικοινωνία με κανέναν.

 

Μάλιστα, όπως μεταδόθηκε στο κεντρικό δελτίο του σταθμού τα πρώτα του λόγια στους σωφρονιστικούς υπαλλήλους ήταν: «Δεν είμαι καλά. Δεν περίμενα ποτέ να καταλήξω στη φυλακή». Ο Πέτρος Φιλιππίδης για τις επόμενες 5-7 ημέρες θα παραμείνει σε καραντίνα λόγω των μέτρων για τον κορονοϊό και στη συνέχεια αναμένεται να μεταφερθεί στον τρίτο θάλαμο των φυλακών, εκεί όπου βρίσκεται ο Δημήτρης Λιγνάδης, ο βιαστής ιερέας, ο καθηγητής μουσικής και ο «δράκος» του Αμαρουσίου.

Περισσότερα
GOODYS
Advertisement

Ροή ειδήσεων

Advertisement

Αυτή την εβδομάδα