Connect with us

Βόλεϊ

Δαρείος: «Θα μπούμε γήπεδο τον Μάρτιο, βλέπω πρωτάθλημα μέχρι Ιούνιο»

Published

on

Τον προβληματισμό για το πώς έχει διαμορφωθεί το τοπίο στον ερασιτεχνικό αθλητισμό εξέφρασε στη «Γ» ο προπονητής της ομάδας βόλεϊ της Ολυμπιάδας Άκης Δαρείος, ο οποίος με δηλώσεις εκτίμησε πως η επιστροφή στη δράση για την Α2 Εθνική θα γίνει τον Μάρτιο.

«Με αυτά που βλέπω αυτή την στιγμή αλλά και τις εκτιμήσεις που κάνουν οι ειδικοί, πιστεύω πως η Γ.Γ.Α. θα ανάψει πράσινο φως για δράση τον Μάρτιο και αυτό αν όλα κυλήσουν ομαλά και στο θέμα του εμβολίου» είπε αρχικά ο Άκης Δαρείος και πρόσθεσε: «Δεν έχει ουσία να ξεκινήσει νωρίτερα η δράση και σε κάθε προπόνηση ή σε κάθε παιχνίδια να είμαστε επιφυλακτικοί να ακουμπήσει ο ένας τον άλλον ή σε τυχόν κρούσμα, να μένουμε σε καραντίνα. Οπότε πιστεύω πως μπορούμε να ξεκινήσουμε προπονήσεις τον Μάρτιο και το πρωτάθλημα τον Απρίλιο με ορίζοντα να ολοκληρωθεί τον Ιούνιο.
Αυτή την στιγμή προέχει η υγεία, πρέπει να τηρήσουμε τα μέτρα των ειδικών και μόλις ξεπεράσουμε αυτή τη δύσκολη κατάσταση, να επιστρέψουμε στη δράση χωρίς τον φόβο που υπάρχει τώρα».
Θυμίζουμε πως η πατρινή ομάδα συμμετέχει στον A’ όμιλο της Α2 Εθνικής ο οποίος δεν πρόλαβε να ξεκινήσει καθώς η πρεμιέρα είχε προγραμματιστεί για το σαββατοκύριακο πριν από το lockdown που επέβαλε η πολιτεία.
Π.Κ.

Ροή ειδήσεων

Advertisement