Σάββατο 20 Απριλίου 2024
Connect with us

Λοιπά Αθλήματα

Οι δηλώσεις του Κώστα Σακκαλή, επιστρέφει στον πάγκο της ΝΕΠ μετά από 14 χρόνια

Δημοσιεύθηκε

στις

Επιστροφή του προπονητή Κώστα Σακκαλή μετά από 14 χρόνια στην γυναικεία ομάδα πόλο της ΝΕΠ με στόχο να βελτιωθεί το κλίμα και τα «δελφίνια» να διεκδικήσουν την παραμονή στην Α1 Εθνική όταν ξεκινήσει πάλι.

Ο Πατρινός προπονητής είχε διαδεχθεί στο ξεκίνημα, μετά την συγχώνευση του Ποσειδώνα και του Θριάμβου που έφερε τη ΝΕΠ, τον Νίκο Αναγνωστόπουλο με αρκετές παραστάσεις από το γυναικείο πρωτάθλημα. Έχει θητεύσει σε Θρίαμβο Πατρών, ΝΟΠ , Πανιώνιο, ενώ πλέον αναλαμβάνει με στόχο την ανάκαμψη της ανανεωμένης γυναικείας ομάδας πόλο της ΝΕΠ με στόχο την σωτηρία της.
Ο ίδιος επισημαίνει: «Όλοι σκεπτόμαστε να ξεπερασθεί όσο πιο γρήγορα η πανδημία και στόχος είναι να βελτιωθεί η ψυχολογία και η αυτοπεποίθηση των κοριτσιών. Σίγουρα η διακοπή είναι ένα σημείο που πρέπει να το εκμεταλλευτούμε και να αλλάξουμε την αγωνιστική μας εικόνα. Συλλέγω όσα περισσότερα στοιχεία μπορώ ώστε να δουλέψουμε στο νετό όταν δοθεί το «πράσινο φως» και να καταφέρουμε να παρουσιασθούμε βελτιωμένοι. Ποντάρουμε στη μέγιστη βοήθεια από τα κορίτσια».

Ροή ειδήσεων

Advertisement