Connect with us

Παναχαϊκή

Τριμελής επιτροπή για να κλείσει με την ΕΡΤ αποφάσισε το Δ.Σ. της Λίγκας, σήμερα τα νεότερα από τους λοιμωξιολόγους

Published

on

ΤΟΥ ΠΡΟΚΟΠΗ Χ. ΚΟΓΚΟΥ
Σε καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε χθες το Διοικητικό Συμβούλιο στη Σούπερ Λιγκ 2 όπου συζητήθηκαν αρκετά θέματα. Η βασικότερη απόφαση ήταν η δημιουργία τριμελούς επιτροπής που έχει στόχο να διαπραγματευτεί και να κλείσει την συμφωνία με την ΕΡΤ με την Παναχαϊκή να εκπροσωπεί ο Γιώργος Μπάρλος.

Εκτός από το θέμα της ΕΡΤ, στο Δ.Σ. έγινε κουβέντα και σχετικά με το θέμα της στήριξης στο πρόσωπο του πρόεδρου της Σούπερ Λιγκ Λεωνίδα Λεουτσάκου καθώς τελευταία έχουν κυκλοφορήσει διάφορα δημοσιεύματα που τον κατηγορούν για το γεγονός πως ακόμα δεν έχει ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Ωστόσο οι ΠΑΕ εξέφρασαν την στήριξή τους και ανάμεσά τους ήταν και η πατρινή ομάδα.
Από εκεί και πέρα η συζήτηση στράφηκε στο θέμα της ΕΡΤ όπου τόνισε πως πρέπει άμεσα να κλείσει το θέμα και να πέσουν οι υπόγραφες.
ΘΕΤΙΚΟΣ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΡΛΟΣ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΕΡΤ
Μάλιστα στο συγκεκριμένο κομμάτι τοποθετήθηκε και ο μεγαλομέτοχος της Παναχαϊκής Γιώργος Μπάρλος ο οποίος υποστήριξε πως το κεφάλαιο ΕΡΤ πρέπει να κλείσει άμεσα για να γνωρίζουν οι ομάδες και τα χρήματα που έχουν λαμβάνειν από τη δημόσια τηλεόραση.
Έτσι η τριμελής επιτροπή θα συναντηθεί άμεσα με την διοίκηση της ΕΡΤ όχι μόνο για να συζητήσει αλλά και να υπογράψει συμφωνία και όσον αφορά το οικονομικό, το πιθανότερο είναι να ισχύσει η αρχική πρόταση της ΕΡΤ που είναι λίγο πάνω από 4 εκατομμύρια ευρώ και για τις δύο κατηγορίες.
Έτσι μετά το Δ.Σ. η Λίγκα εξέδωσε ανακοίνωση, σε απάντηση δημοσιευμάτων, και εξέφρασε ομόφωνα τη στήριξή της στον πρόεδρό της κ. Λεουτσάκο και τους αντιπροέδρους, κ. Τουτζάρη και Σταμούλη εγκρίνοντας τις ενέργειες που έχουν κάνει μέχρι σήμερα, αφενός για την έναρξη των πρωταθλημάτων και αφετέρου για την προσπάθεια οικονομικής ενίσχυσης των ΠΑΕ μελών της. Την τριμελή επιτροπή θα αποτελούν εκπρόσωποι των ΠΑΕ Βέροια, ΠΑΕ Ξάνθη Α.Ο. και ΠΑΕ Χανιά.
Η ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΡΑΜΜΕΝΗ ΣΤΟΥΣ ΛΟΙΜΩΞΙΟΛΟΓΟΥΣ
Φυσικά από το χθεσινό Δ.Σ. δεν έλειψε η συζήτηση για καυτό θέμα της έναρξης του πρωταθλήματος με το προεδρείο να εκφράζει αισιοδοξία πως στη σημερινή συνεδρίαση της επιτροπής λοιμωξιολόγων θα υπάρχουν ευχαρίστα.
Με βάση και τα τελευταία δεδομένα, είναι αρκετά πιθανό να ανάψουν πράσινο φως για επιστροφή στις προπονήσεις στο αμέσως επόμενο διάστημα -ίσως τη Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου- και στη συνέχεια να πιέσουν για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος μέσα στο 20.
Μάλιστα οι πληροφορίες λένε πως ο Λεωνίδας Λεουτσάκος θα επιδιώξει και μια παρέμβαση της SL 2 στην επιτροπή ώστε να καταθέσουν τα επιχειρήματά τους, ενώ επισημάνθηκε πως ενδέχεται το απόγευμα να είναι stand by αφού υπάρχει ενδεχόμενο να γίνει και νέα τηλεδιάσκεψη με τις 12 ΠΑΕ ανάλογα με τις εξελίξεις.
Στο στρατόπεδο της Παναχαϊκής ο Γιώργος Μπάρλος εκτός από το θέμα της ΕΡΤ επανέλαβε τη βούληση πως θα πρέπει το πρωτάθλημα να ξεκινήσει άμεσα ώστε να μη χαθεί άλλος χρόνος.
Οι κοκκινόμαυροι περιμένουν πώς και πώς να γίνει αρχικά το πρώτο βήμα με τις προπονήσεις που ενδεχομένως θα δώσουν δυνατότητα και για φιλικά παιχνίδια για να μπορέσουν να επιστρέψουν στο γήπεδο.

Ροή ειδήσεων

Advertisement