Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
Connect with us

Διεθνή

Γαλλία: Παχύσαρκος άνδρας μεταφέρθηκε με γερανό και κοντέινερ στο νοσοκομείο

Δημοσιεύθηκε

στις

Επιχείρηση με περίπου 50 διασώστες και έναν γερανό στήθηκε στην περιοχή Περπινιάν της Νότιας Γαλλίας για τη μεταφορά ενός παχύσαρκου άνδρα στο νοσοκομείο.

Perpignan : un homme de 300 kilos en détresse

Ο Άλαν Π. πάσχει από παθολογική παχυσαρκία και ζυγίζει περίπου 300 κιλά. Ήταν εγκλωβισμένος στο διαμέρισμα του σχεδόν έναν χρόνο, καθώς είχε ακινητοποιηθεί έπειτα από ατύχημα.

Οι διασώστες στην προσπάθειά τους να τον απεγκλωβίσουν γκρέμισαν την πρόσοψη του κτιρίου και χρησιμοποίησαν ένα φουσκωτό στρώμα για να τον σηκώσουν.

Η επιχείρηση στέφθηκε από επιτυχία και ο Άλαν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου θα παραμείνει για μεγάλο χρονικό διάστημα, ώσπου οι γιατροί να τον βοηθήσουν να χάσει βάρος.

Οι διασώστες τον προέτρεψαν να προσπαθήσει και τον βοήθησαν να βγει από το κτίριο και να μεταφερθεί με γερανό στο νοσοκομείο, επισημαίνει ο Μουσταφά Σεμπάν, ο επικεφαλής γιατρός των υπηρεσιών εκτάκτων περιστατικών του Μονπελιέ.

«Φοβόταν να βγει. Το καταλαβαίνουμε και τώρα εργαστήκαμε με εκείνον για να τον φέρουμε στην κατάλληλη συναισθηματική κατάσταση. Υπάρχει ένα είδος εμπιστοσύνης μεταξύ μας», ανέφερε σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους.


Ροή ειδήσεων

Advertisement