Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2023
Connect with us

Παναχαϊκή

Θετικό ότι έγινε χθες η τηλεδιάσκεψη φορέων του ποδοσφαίρου με την επιτροπή, αλλά αναμονή για αποφάσεις

Δημοσιεύθηκε

στις

ΤΟΥ ΠΡΟΚΟΠΗ Χ. ΚΟΓΚΟΥ
Επιτέλους ένα θετικό μήνυμα για επιστροφή στη δράση της Σούπερ Λιγκ 2 είχαμε χθες καθώς έπειτα από προσπάθειες εβδομάδων πραγματοποιήθηκε τηλεδιάσκεψη μεταξύ της επιτροπής λοιμωξιολόγων, του γ.γ. Δημόσιας Υγείας, Παναγιώτη Πρεζεράκου και των ποδοσφαιρικών φορέων.

Συγκεκριμένα στην τηλεδιάσκεψη συμμετείχε ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Βαγγέλης Γραμμένος, οι ομόλογοί του των SL1, SL2, ΠΣΑΠ Λεωνίδας Μπουτσικάρης, Λεωνίδας Λεουτσάκος, Γιώργος Μπαντής οι οποίοι κατάθεσαν τα επιχειρήματά τους και μετέφεραν τους προβληματισμούς τους σχετικά με την ανάγκη επιστροφής στις ομαδικές προπονήσεις και έναρξης του πρωταθλήματος.
Βέβαια επειδή οι ποδοσφαιρικοί φορείς συμμετείχαν στην τηλεδιάσκεψη, δεν σημαίνει ότι είναι όλα έτοιμα για να ξεκινήσει το πρωτάθλημα όμως σε κάθε περίπτωση είναι ένα θετικό σημάδι.
ΣΥΖΗΤΗΘΗΚΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ, ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ
Μετά την τηλεδιάσκεψη, οι άνθρωποι της Σούπερ Λιγκ 2 έλεγαν πως υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία πως η επιτροπή λοιμωξιολόγων θα ανάψει «πράσινο φως» για ομαδικές προπονήσεις και μετά από λίγες μέρες θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα.
Το αίτημα της έναρξης του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ 2 και της football league αναμενόταν να συζητηθεί στη χθεσινή συνεδρίαση της επιτροπής λοιμωξιολόγων χωρίς όμως να υπάρχουν λεπτομέρειες για την εισήγησή τους.
Πάντως οι πληροφορίες της «Γ» δεν βγάζουν ιδιαίτερη αισιοδοξία, λένε πως η εισήγηση δεν θα γίνει τόσο άμεσα, η επιτροπή λοιμωξιολόγων θα περιμένει 2-3 μέρες και θα μεταφέρει την απόφασή της μέχρι το σαββατοκύριακο στους αρμόδιους και φυσικά τον τελικό ρόλο στη εισήγηση θα παίξει και η πορεία του ίου στη Ελλάδα.
Άνθρωποι που γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα λένε πως αν συνεχιστεί ο υψηλός αριθμός κρουσμάτων και δεν υπάρχει αποσυμπιέση στις ΜΕΘ, τότε δεν πρόκειται να δώσουν ok για προπονήσεις.
Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ 2
Μετά την τηλεδιάσκεψη η Σούπερ Λιγκ 2 εξέδωσε την εξής ανακοίνωση: «Ολοκληρώθηκε πριν από λίγα λεπτά η τηλεδιάσκεψη του Γενικού Γραμματέα Δημόσιας Υγείας κ. Πρεζεράκου και της Επιτροπής Λοιμωξιολόγων με τουςΕυάγγελο Γραμμένο, Λεωνίδα Μπουτσικάρη, Λεωνίδα Λεουτσάκο και Γιώργο Μπαντή. Οι πρόεδροι των τεσσάρων ποδοσφαιρικών φορέων της χώρας ανέλυσαν τις απόψεις και τους προβληματισμούς τους για την ανάγκη έναρξης των προπονήσεων και της αγωνιστικής δράσης στην Super League 2 και τη Football League και αναμένουν πλέον την απόφαση της επιτροπής.
Η Ένωση Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Α2 και Β΄ Εθνικής Κατηγορίας εκφράζει τις ευχαριστίες της στον Γενικό Γραμματέα Δημόσιας Υγείας και την Επιτροπή για την ακρόαση και ευελπιστεί σε μια απόφαση που θα δώσει τέλος στην αναμονή 32 ΠΑΕ και 2.000 οικογενειών που μετέχουν στα πρωταθλήματα».
Στο στρατόπεδο της Παναχαϊκής ενημερώθηκαν για τις τελευταίες εξελίξεις και είναι σε ανοιχτή γραμμή με τους ανθρώπους της διοργανώτριας αρχής για οτιδήποτε προκύψει.

Advertisement

Ροή ειδήσεων

Advertisement