Σάββατο 20 Απριλίου 2024
Connect with us

Λοιπά Αθλήματα

Αναστολή και στο τουρνουά πινγκ-πονγκ «Ι. Ασημακόπουλος» που είχε προγραμματισθεί στις 13-14 Δεκεμβρίου

Δημοσιεύθηκε

στις

Στις καλένδες μια ακόμα μεγάλη γιορτή της επιτραπέζιας αντισφαίρισης. Μιλάμε για το καθιερωμένο ανοιχτό πρωτάθλημα πινγκ-πονγκ «Ιωάννης Ασημακόπουλος», που είχε προγραμματισθεί να διεξαχθεί στην Πάτρα το διήμερο 13-14 Δεκεμβρίου και τελικά ανεστάλη όπως και το υπόλοιπο αγωνιστικό πρόγραμμα.

Οι τελικές συμμετοχές πέρσι είχαν φτάσει τις 180 και αποτελούσε μια σημαντική οικονομική ανάσα για τις επιχειρήσεις της πόλης. Ο πρόεδρος της Τ.Ε. ΕΦΟΕΠΑ και Πρόεδρος της Επιτροπής πρωταθλημάτων της ΕΦΟΕΠΑ Τάκης Τζόβολος τονίζει: «Με την αναστολή του αγωνιστικού προγράμματος της ΕΦΟΕΠΑ συμπαρασύρει και την διεξαγωγή του συγκεκριμένου πρωταθλήματος που αποτελούσε θεσμό για το πινγκ-πονγκ και κάθε χρόνο συγκέντρωνε την πλειοψηφία των κορυφαίων εξελίξιμων αθλητών και αθληττιών. Τιμούσαμε παράλληλα και την μνήμη του Γιάννη Ασημακόπουλου, ενός πραγματικού εργάτη της Επιτραπέζιας αντισφαίρισης».
ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΣΧΟΛΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ Γ΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ
Από την πλευρά της ΕΦΟΕΠΑ προγραμματίζεται η διεξαγωγή διαδικτυακής σχολής προπονητών Πινγκ-Πονγκ Γ΄ Κατηγορίας. Είναι αδιαμφισβήτητο το γεγονός της ανάγκης παραγωγής επαγγελματιών προπονητών επιτραπέζιας αντισφαίρισης, που θα διδαχθούν τη σύγχρονη προπονητική. Η διάδοση του αθλήματος τα τελευταία χρόνια σε συνδυασμό με την απουσία του μαθήματος της επιτραπέζιας αντισφαίρισης στα ΤΕΦΑΑ της χώρας, έχει αυξήσει την ζήτηση επαγγελματιών προπονητών. Η ταχύτατη και συνεχής εξέλιξη των τεχνικών προπόνησης, των αγωνιστικών υλικών, οι ρυθμοί ανάπτυξης σε παγκόσμιο επίπεδο, οι νέες τεχνολογικές εφαρμογές πρέπει να γίνουν κτήμα των νέων προπονητών. Ταυτόχρονα, οι διακρίσεις μεγάλου αριθμού αθλητριών και αθλητών μας οδηγούν προς την κατεύθυνση της απόλυτης και έγκυρης εξειδίκευσης.
Η Σχολή Προπονητών Γ΄ Κατηγορίας υπό την Γ.Γ.Α. έχει αυστηρά κριτήρια, απαιτεί χρόνο, κόστος, συγκεκριμένες διαδικασίες και πρόκειται να υποβάλουμε αίτηση στη Γ.Γ.Α. για την έγκριση της διεξαγωγής της σχολής όπου, εκτός των άλλων, απαιτούνται στοιχεία αριθμού συμμετεχόντων.
Καλούνται όλους όσοι ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στη σχολή, να υποβάλουν στη γραμματεία της ομοσπονδίας προκαταρκτική δεσμευτική αίτηση συμμετοχής μέχρι την προσεχή Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου.

 

Περισσότερα

Ροή ειδήσεων

Advertisement