Connect with us

Μπάσκετ

Ο Προμηθέας αφήνει στην άκρη την Ευρώπη και κοιτάζει αποκλειστικά τη μάχη πρωταθλήματος

Published

on

ΤΟΥ ΠΡΟΚΟΠΗ Χ. ΚΟΓΚΟΥ
Μπορεί η ομάδα του Προμηθέα να έχει μπροστά της ένα μαραθώνιο αγώνων και δύο πολύ κρίσιμα ευρωπαϊκά παιχνίδια όμως πριν από αυτά προέχει μια επώδυνη έξοδος στην Θεσσαλονίκη με τον Άρη που είναι επίσης σημαντική.

Θυμίζουμε πως η πατρινή ομάδα την Τρίτη 8 Δεκεμβρίου θα παίξει εκτός με τη Ναντέρ για την 9η αγωνιστική του Eurocup και δύο μέρες μετά στην Σλοβενία με την Τσεντεβίτα/Ολίμπια, εξ αναβολής παιχνίδι για την 5η αγωνιστική.
Τα δύο παιχνίδια θα κρίνουν σε μεγάλο βαθμό αν ο Προμηθέας θα πάρει «εισιτήριο» πρόκρισης στον επόμενη φάση της διοργάνωσης όμως δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να αφήσει στην άκρη τον στόχο του πρωταθλήματος.
Για αυτό το λόγο ο τεχνικός της ομάδας Μάκης Γιατράς καθημερινά μιλά στους παίκτες του και τους ζητά να μην παρασυρθούν από την Ευρώπη και να στρέψουν αποκλειστικά την προσοχή τους στο ματς κόντρα στον επικίνδυνο Άρη ώστε να δώσουν το 100% των δυνατοτήτων τους.
Ο Προμηθέας έχει δώσει μόνο 1 παιχνίδι για το πρωτάθλημα -η νίκη απέναντι στον ΠΑΟΚ- και θέλει να κάνει το 2×2 για να «ψηλώσει» και βαθμολογικά ενόψει της συνέχειας.
ΑΝΑΜΟΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΤΕΣΤ
Όλα τα δεδομένα δείχνουν πως το παιχνίδι θα διεξαχθεί κανονικά όμως από εκεί και πέρα ο Προμηθέας βρίσκεται εν αναμονή των αποτελεσμάτων των τεστ covid-19 που έκανε προχθές ώστε να ξεκαθαριστεί αν υπάρχει κάποιο κρούσμα και κατ’ επέκταση κάποια απώλεια ενόψει Άρη.
Στο καθαρά αγωνιστικό μέρος η προετοιμασία της ομάδας συνεχίστηκε χθες χωρίς προβλήματα με τον Μάκη Γιατρά να μην έχει απουσίες με εξαίρεση τον Χάρη Γιαννόπουλο, ο οποίος σύντομα θα μπει σε ρυθμό προπονήσεων.
Η προετοιμασία θα ολοκληρωθεί αύριο με πρωινή προπόνηση και στη συνέχεια θα ανακοινωθεί η αποστολή που θα αναχωρήσει για τη Θεσσαλονίκη.

Ροή ειδήσεων

Advertisement