Σάββατο 20 Απριλίου 2024
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Το «σπιράλ» για Αγορά Αργύρη και Παράρτημα-«Πως εννοούν τους όρους χρόνος και πολιτική;»

Δημοσιεύθηκε

στις

«Πως εννοεί η δημοτική Αρχή τους όρους «χρόνος» και «πολιτική»» αναρωτιέται η δημοτική παράταξη «σπιράλ» με αφορμή τις δηλώσεις του αντιδημάρχου Έργων για το Παράρτημα, αλλά και για την αποκατάσταση της πρόσοψης της Αγοράς Αργύρη.

Μεταξύ άλλων σε ανακοίνωση της παράταξης αναφέρεται πως «σύμφωνα με δήλωση του αντιδημάρχου Έργων Υποδομής ο Δήμος προτίθεται να αποκαταστήσει το Παράρτημα, να κάνει ένα αμφιθέατρο, όπως υπήρχε παλιότερα, ενώ υπάρχει και σχετική μελέτη. Το σπιράλ αναρωτιέται πώς η Δημοτική Αρχή ορίζει την έννοια του χρόνου. Χαιρόμαστε που «προτίθεται να αποκαταστήσει το χώρο», αλλά πότε;
Δυστυχώς αναγκαζόμαστε να θυμίσουμε πως σύμφωνα με τον ίδιο αντιδήμαρχο η πρόσοψη της Αγοράς Αργύρη θα καθαριζόταν και χρωματιζόταν, όπως το σπιράλ ζήτησε με σχετικό αίτημα από το Νοέμβριο του 2019. Σήμερα, ένα χρόνο μετά,η εξωτερική εμφάνιση του δημοτικού κτιρίου είναι ακόμα χειρότερη. Αναρωτιόμαστε, τέλος, πως εννοεί τον όρο της «πολιτικής» η κατεξοχήν πολιτική παράταξη που έχει διοικήσει το Δήμο Πατρέων τα τελευταία χρόνια. Πολιτική βούληση απαιτείται για την αξιοποίηση του Παραρτήματος, πολιτική απόφαση χρειάζεται για τον καθαρισμό της Αγοράς Αργύρη, του Δημοτικού Θεάτρου «Απόλλων», του Δημαρχείου και όλων των δημοτικών κτιρίων. Προφανώς η δημοτική αρχή ορίζει αλλιώς την έννοια της πολιτικής. Δυστυχώς η πολιτική στην Πάτρα εφαρμόζεται αλα καρτ».

Ροή ειδήσεων

Advertisement