Σάββατο 20 Απριλίου 2024
Connect with us

Ελλάδα

“Εξοικονομώ-Αυτονομώ”: Σε δοκιμαστική λειτουργία η ιστοσελίδα και η πλατφόρμα υποβολής αιτήσεων

Δημοσιεύθηκε

στις

Ξεκίνησε σήμερα η δοκιμαστική λειτουργία της ιστοσελίδας του προγράμματος «Εξοικονομώ-Αυτονομώ» στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://exoikonomo2020.gov.gr.

Στις σχετικές ενότητες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δουν τους όρους και τις προϋποθέσεις του προγράμματος, τις σχετικές ανακοινώσεις και όλο το πληροφοριακό υλικό του προγράμματος (Οδηγός Εφαρμογής, Παραρτήματα, κλπ.). Στη ιστοσελίδα συμπεριλαμβάνονται επίσης Εγχειρίδια για την χρήση του πληροφοριακού συστήματος καθώς και συχνές ερωτοαπαντήσεις.

Όπως ανακοίνωσε το υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, σήμερα ενεργοποιήθηκε και η σύνδεση στο πληροφοριακό σύστημα σε δοκιμαστική λειτουργία (demo). Μετά την έναρξη της δοκιμαστικής λειτουργίας, οι ενδιαφερόμενοι, εφόσον είναι εγγεγραμμένοι χρήστες, μπορούν να συνδεθούν και να καταχωρήσουν δοκιμαστικά την αίτηση τους και μέχρι το στάδιο υποβολής.

Η δοκιμαστική λειτουργία θα αφορά αποκλειστικά στις αιτήσεις μονοκατοικίας και μεμονωμένου διαμερίσματος και θα είναι διαθέσιμη έως και την Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου, ώστε οι ενδιαφερόμενοι να μπορούν να εξοικειωθούν με τη χρήση της πλατφόρμας, χωρίς πίεση χρόνου.

Ροή ειδήσεων

Advertisement