Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

«Μετακόμισε» το Κοινωνικό Παντοπωλείο στο κτίριο της πρώην ΑΔΕΠ

Δημοσιεύθηκε

στις

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο του ΚΟΔΗΠ, στεγάζεται πλέον σε ιδιόκτητο κτίριο του Δήμου Πατρέων.

Η μετακόμιση του, από την Κοραή 5 στην Ελευθερίου Βενιζέλου 38 και Σολωμού (Κτίριο πρώην ΑΔΕΠ), ολοκληρώθηκε πριν δύο εβδομάδες και από σήμερα, στο νέο χώρο πλέον, γίνεται η διανομή τροφίμων στους δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

Μετά και την μεταφορά του Παντοπωλείου, επιτεύχθηκε η συγκέντρωση των υπηρεσιών του Κοινωνικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων (ΚΟΔΗΠ), η καλύτερη δυνατή αξιοποίηση των χώρων που ανήκουν στο Δήμο κι’ ένα εργασιακό περιβάλλον, που είναι σύγχρονο και ασφαλές, τόσο για το προσωπικό όσο και για τους εξυπηρετούμενους δημότες μας.

Επίσης ο Δήμος, από τη μεταφορά των γραφείων του Κοινωνικού Παντοπωλείου, η οποία πραγματοποιήθηκε πριν από δύο χρόνια περίπου, εξοικονόμησε το ποσό του ενοικίου του κτιρίου που στεγάζονταν τα εν λόγω γραφεία, ύψους 650 ευρώ μηνιαίως, ενώ από την μεταφορά της αποθήκης τροφίμων εξοικονομήθηκε το ποσό των 600 ευρώ που δινόταν μηνιαίως από τον Δήμο, ως ενοίκιο.
Για την συγκεκριμένη μετακόμιση, βοήθησαν εργαζόμενοι του Δήμου, από την Διεύθυνση Καθαριότητας, την Αυτεπιστασία και τις υπόλοιπες αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου, τους οποίους ο ΚΟΔΗΠ, ευχαριστεί θερμά.


Ροή ειδήσεων

Advertisement