Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
Connect with us

Αθλητισμός

Στοίχημα: “Γαζώνουν” Μαρσέιγ και Μπόχουμ, Βάσκοι “τρομοκράτες” στην Τουρκία – σούπερ τριάδα στο 20.21!

Δημοσιεύθηκε

στις

Σήμερα Παρασκευή (04/12) το κουπόνι πάμε στοίχημα είναι γεμάτο με αγώνες που έχουν ιδιαίτερο στοιχηματικό ενδιαφέρον.

Το Betarades.gr έχει διαλέξει και πάλι για εσάς τρία δυνατά προγνωστικά! Μπορείτε να τα βρείτε όλα στην bwin με πλήθος αγορών. Στη Λιγκ 1, θα μας απασχολήσει η αναμέτρηση μεταξύ Νιμ και Μαρσέιγ, ενώ έχουμε επιλογή και από την Μπουντεσλίγκα 2. Δεν λείπει, φυσικά, και μπασκετική πρόταση από την Ευρωλίγκα. Ας περάσουμε αμέσως στην ανάλυση!

Με την ποιότητα και τη φόρμα της Μαρσέιγ

Ξεκινάμε τις επιλογές μας από την πρώτη κατηγορία του γαλλικού πρωταθλήματος, εκεί όπου η Νιμ υποδέχεται στις 22:00 τη Μαρσέιγ για την 13η αγωνιστική.

Δεν βρίσκονται σε καλή αγωνιστική κατάσταση οι γηπεδούχοι και προέρχονται από εκτός έδρας ήττα με 3-0 από τη Μονακό. Αυτή ήταν η τέταρτη τους στα τελευταία πέντε παιχνίδια, ενώ ευχάριστη παρένθεση αποτέλεσε η νίκη (1-0) επί της Ρεμς. Η άμυνά της μόνο εμπιστοσύνη δεν εμπνέει, καθώς είναι η δεύτερη χειρότερη της κατηγορίας, έχοντας δεχτεί 22 τέρματα. Νοκ άουτ οι αμυντικοί Μαρτίνεζ και Μέλινγκ, καθώς και ο τιμωρημένος μέσος Ντεό.

Η Μαρσέιγ έχει καλή ψυχολογία μετά τη νίκη (2-1) επί του Ολυμπιακού σε παιχνίδι για τη φάση των ομίλων του Champions League και μάλιστα με ανατροπή στο σκορ. Δεν έθελξε πάντως με την απόδοση της και χρειάστηκαν δύο πέναλτι (το ένα αμφισβητούμενο) για να κερδίσει. Στο πρωτάθλημα προέρχεται από σερί τεσσάρων νικών, με πιο πρόσφατη αυτή (3-1) επί της Ναντ και βρίσκεται στην έκτη θέση της βαθμολογίας.

Η Μαρσέιγ είναι καλύτερη και πιο ποιοτική ομάδα. Μπορεί να εκμεταλλευτεί τις απουσίες που έχει η Νιμ στην αμυντική γραμμή και να φτάσει στη νίκη. Επιλέγουμε διπλό σε απόδοση 1.90.

“Πολυβόλο” η Μπόχουμ

Συνεχίζουμε τις προτάσεις μας με τη δεύτερη κατηγορία του γερμανικού πρωταθλήματος, όπου για τη 10η αγωνιστική η Χόλσταϊν Κίελ φιλοξενεί στις 19:30 την Μπόχουμ.

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν μετά από μία ήττα και τρεις συνεχόμενες ισοπαλίες, να επιστρέψουν στις νίκες, επικρατώντας με 3-0 απέναντι στο Αννόβερο. Νίκη που τους ανέβασε στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας. Η Χόλσταϊν Κίελ έχει σημειώσει συνολικά 13 γκολ στο πρωτάθλημα. Νοκ άουτ έχουν τεθεί οι τραυματίες Φαν Ντε Μπεργκ και Αβούκου.

Σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση βρίσκεται η Μπόχουμ, που προέρχεται από εντυπωσιακή νίκη με 5-0 επί της Φορτούνα Ντίσελντορφ. Η επιθετική της γραμμή πετάει “φωτιές”, ενώ χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι έχει σημειώσει 11 γκολ στα τελευταία τρία παιχνίδια της. Διαθέτει, μάλιστα, τη δεύτερη καλύτερη επίθεση της κατηγορίας με 17 τέρματα. Έδωσε απαντήσεις και με το επιβλητικό πέρασμα (3-1) από το Αμβούργο για την 8η αγωνιστική. Αποντες θα είναι οι τραυματίες Μπονγκά και Ντεκάρλι.

Η Μπόχουμ σκοράρει ακατάπαυστα τις τελευταίες αγωνιστικές και το ίδιο μπορεί να κάνει και στη σημερινή αναμέτρηση. Θα πάμε με το Over 2.5 σε απόδοση 1.75.

Μπορεί τη νίκη η Μπασκόνια

Προχωράμε με τη Euroleague και μεταφερόμαστε στην Κωνσταντινούπολη, εκεί όπου η Αναντολού Εφές υποδέχεται στις 18:30 τη Μπασκόνια για τη 12η αγωνιστική.

Η Αναντολού Εφές έδειξε χαρακτήρα στην προηγούμενη αγωνιστική της διοργάνωσης και επικράτησε εκτός έδρας με 75-64 επί του Ερυθρού Αστέρα, παρά τα σημαντικά προβλήματα απουσιών που αντιμετώπιζε. Εντυπωσιακή εμφάνιση πραγματοποίησε ο Σέιν Λάρκιν, που σημείωσε 18 πόντους και μοίρασε πέντε ασίστ. Στο τουρκικό πρωτάθλημα έχει το απόλυτο με εννιά νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια και πιο πρόσφατη αυτή (74-61) απέναντι στην Καρσίγιακα.

Η Μπασκόνια εκμεταλλεύτηκε τα πολλά προβλήματα απουσιών του Ολυμπιακού και επικράτησε στο ΣΕΦ με 90-76, στην τελευταία αγωνιστική της Euroleague. Αντίθετα, δεν τα κατάφερε το ίδιο καλά και στο ισπανικό πρωτάθλημα, καθώς ηττήθηκε με 92-83 στη Μαδρίτη από τη Ρεάλ, καθώς οι 22 πόντοι και οι έξι ασίστ του Χένρι δεν αποδείχτηκαν αρκετοί.

Οι Βάσκοι μπορούν να πάρουν τη νίκη στην Τουρκία. Επιλέγουμε το διπλό σε απόδοση 3.20 αλλά και το Over 76.5 πόντοι της Μπασκόνια σε απόδοση 1.90.

ΜΠΕΣ ΤΩΡΑ στο Betarades.gr για να δεις τα κορυφαία Προγνωστικά Στοιχήματος στο ποδόσφαιρο και σε όλα τα αθλήματα. Επίσης, διαβάζεις αναλυτικές Κριτικές για όλες τις Νόμιμες Στοιχηματικές στην Ελλάδα και βρίσκεις ποια σου ταιριάζει, για εύκολη και γρήγορη Εγγραφή.


Ροή ειδήσεων

Advertisement