Σάββατο 20 Απριλίου 2024
Connect with us

Γυναίκα

Επωφεληθείτε στο έπακρο

Δημοσιεύθηκε

στις

Αγαπημένες μας φίλες σήμερα θα σας μιλήσουμε για το πώς μπορείτε να επωφεληθείτε από τις μάσκες προσώπου στο έπακρο

Ο τρόπος εφαρμογής

Οι πόροι στο μέτωπό, τη μύτη και το πηγούνι είναι μεγαλύτεροι και πιο επιρρεπής στη λάμψη. Η εξωτερική περίμετρος του προσώπου έχει μικρότερους πόρους και αυτές οι περιοχές στεγνώνουν εύκολα. Έτσι, η ζώνη Τ μπορεί να «αντέξει» τη μάσκα λίγο περισσότερο.

Μην κρατάτε τη μάσκα για πολύ

Τι σημαίνει όμως «πολύ»; Ο κανόνας είναι κάτι παραπάνω από 15 έως 20 λεπτά – μετά από αυτό το σημείο, η μάσκα αρχίζει να κάνει περισσότερο κακό παρά καλό.

Εφαρμόστε ενυδατική κρέμα ή λάδι μετά

Μια καταπραϋντική μάσκα ενυδάτωσης είναι ιδανική για να προσθέσετε υγρασία στο δέρμα σας. Όμως, θα πρέπει να «σφραγίσετε» την υγρασία με κρέμα ή λάδι προσώπου αμέσως μετά το πλύσιμο του προσώπου σας.

Αφαιρέστε τη μάσκα προσεκτικά

Ειδικά σε ό,τι αφορά τη μάσκα αργίλου, θα βοηθήσετε πολύ το δέρμα σας εάν κάνετε μικρούς κύκλους. Αφού αφαιρέσετε το μεγαλύτερο μέρος της μάσκας, πάρτε ένα υγρό, μαλακό πανί για να σκουπίσετε τα υπολείμματα.

Μην το παρακάνετε

Οι μάσκες μπορούν να βοηθήσουν αρκετά στη ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας, αλλά δεν πρέπει να βασίζεστε σε αυτές. Αφήστε τη «βαριά δουλειά» στην καθημερινή εφαρμογή toner, ορού και αντηλιακού.

 

Περισσότερα

Ροή ειδήσεων

Advertisement