Connect with us

Παναχαϊκή

Η Παναχαϊκή προσαρμόζει τα πλάνα της για πρεμιέρα τον Ιανουάριο, αναμονή μόνο για προπονήσεις

Published

on

ΤΟΥ ΠΡΟΚΟΠΗ Χ. ΚΟΓΚΟΥ

Εφόσον δεν θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ 2 μέσα στον Δεκέμβριο, στο στρατόπεδο της Παναχαϊκής έχουν αρχίσει να προσαρμόζουν τα πλάνα τους ώστε η δράση να ξεκινήσει τον επόμενο μήνα.

Μάλιστα οι τελευταίες πληροφορίες λένε πως αν όλα πάνε καλά με τον covid-19 και μειωθεί η πορεία του στη χώρα, το πρωτάθλημα να ξεκινήσει το 2ο δεκαήμερο του Ιανουαρίου και αυτό φέρνει σχεδόν βέβαια την αλλαγή προκήρυξης στο νέο πρωτάθλημα.
Χρονικά η αγωνιστική περίοδος δεν προλαβαίνει να ολοκληρωθεί με 22 αγωνιστικές στην κανονική περίοδο αλλά και την διεξαγωγή των πλέι-οφ και πλέι-άουτ και έτσι θεωρείται σχεδόν βέβαιο πως δεν θα γίνουν οι αγώνες των πλέι-οφ και πλέι-άουτ.
Στο κοκκινόμαυρο στρατόπεδο ο τεχνικός Νίκος Παπαδόπουλος αναμένεται να επικοινωνήσει με τους παίκτες και να τους μιλήσει αφενός για ψυχολογικούς λόγους και αφετέρου για το αγωνιστικό.
Παράλληλα ο Έλληνας τεχνικός είναι σε επαφές με τους συνεργάτες του για να καταλήξει στο ποιες κατευθύνσεις θα δώσει στους παίκτες του για το επόμενο χρονικό διάστημα.
ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΟΙΜΩΞΙΟΛΟΓΟΥΣ ΓΙΑ ΟΜΑΔΙΚΕΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ

Βέβαια στο αγωνιστικό μέρος θα δοθούν οδηγίες για το ατομικό πρόγραμμα τις επόμενες 10 μέρες αφού υπάρχει αναμονή για ενδεχομένη απόφαση της επιτροπής λοιμωξιολόγων για τις ομαδικές προπονήσεις.
Σύμφωνα με πληροφορίες μέσα στο σαββατοκύριακο ή στις αρχές της εβδομάδας θα δοθεί απάντηση από τους ειδικούς για προπονήσεις από τη Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου.
Άλλοι λένε πως ίσως το ok δοθεί από τις 21 Δεκεμβρίου και με βάση τις 3 εβδομάδες προπονήσεων, τότε ενδέχεται να οριστεί η πρεμιέρα 9-10 Ιανουαρίου αλλά και αυτό θα εξαρτηθεί από την πορεία του ιού.
Ο Νίκος Παπαδόπουλος θέλει πώς και πώς να επιστρέψουν στις ομαδικές προπονήσεις για να μπορέσει να δουλέψει με τους παίκτες του και η ομάδα να βρει χημεία και ρυθμό ενόψει της έναρξης των επίσημων υποχρεώσεων.

Ροή ειδήσεων

Advertisement