Σάββατο 20 Απριλίου 2024
Connect with us

Μπάσκετ

Ο Προμηθέας το πάλεψε μέχρι τέλους αλλά έχασε εκτός από τον Αρη

Δημοσιεύθηκε

στις

Με μοναδική αιχμή του δόρατος τον Μιλερ και απόντος του τραυματία Γιαννόπουλου, η ομάδα του Προμηθέα πάλεψε στα ίσα αλλά έχασε πριν λίγο με 94-83 από τον ΑΡη για την 6η αγωνιστική της basketleague και γνώρισε την πρώτη ήττα στο ελληνικό πρωτάθλημα έχοντας και σοβαρό πρόβλημα στην άμυνα.

Ο Αμερικανός γκαρντ ξεχώρισε αφού  είχε 21 πόντους από 6/15 χωρίς όμως να βοηθήσει στα τελευτάια κρίσιμα λεπτά και από εκεί και πέρα στη Πατρινή ομάδα στοίχισαν τα χαμηλά ποσοστά στο τρίποντο στα 6/26 τρίποντα των Πατρινών, τα λιγότερα ριμπάουντ (14)  αλλά και τα 16 λάθη.

Η ομάδα του Μάκη Γιατρά αφήνει, πλέον, πίσω της το Ελληνικό πρωτάθλημα και από αύριο στρέφει την προσοχή της στην Ευρώπη, όπου σ’ ένα διήμερο θα κριθεί η τύχη της στο 7DAYS EuroCup. Συγκεκριμένα, η Πατρινή ομάδα θα ταξιδέψει από την Θεσσαλονίκη στην Αθήνα και από εκεί για το Παρίσι, στα προάστια του οποίου θα παίξει την Τρίτη 8/12 (21:00) με τη Nanterre 92. Ακολουθεί, δυο μέρες αργότερα, την Πέμπτη 10/12 (19:30) το παιχνίδι στη Σλοβενία κόντρα στην Cedevita Olimpija Ljubljana. Ο Προμηθέας, χρειάζεται, τουλάχιστον μία νίκη στα 2 αυτά παιχνίδια, για να μείνει ζωντανός στο κυνήγι της πρόκρισης στο Top-16 της διοργάνωσης.

Ροή ειδήσεων

Advertisement