Connect with us

Λοιπά Αθλήματα

Δυναμική επιστροφή της πυγμαχίας στους διεθνείς αγώνες

Published

on

Έπειτα από πολλά χρόνια αγωνιστικής αδράνειας και αποτελμάτωσης η Ελληνική Πυγμαχία επιστρέφει δυναμικά στους διεθνείς αγώνες. Η Ελληνική Ομοσπονδία Πυγμαχίας (Ε.Ο.Π) έχει ήδη αποστείλει έγγραφο προς την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Πυγμαχίας (EUBC) με στόχο να ενταχθούν τα δυο διεθνή τουρνουά «Αλεξάνδρεια» και «Minoas Cup» στο αγωνιστικό πρόγραμμα της EUBC για το έτος 2021.

Οι επικεφαλείς της προσωρινής Διοίκησης της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πυγμαχίας ο πρόεδρος κ. Σωτήρης Καμπέρος και ο πρόεδρος της «Ελληνικής Αναγέννησης Πυγμαχίας» κ. Χάρης Μαριόλης πιστοί στις δεσμεύσεις τους κάνουν πράξη τα λεγόμενά τους προχωρώντας γρήγορα και αποτελεσματικά στην εφαρμογή του αναπτυξιακού τους σχεδίου.
Οι δύο επικεφαλείς σε δήλωσή τους ανέφεραν: «Αυτό είναι μόνο η αρχή. Η ανάπτυξη της Ελληνικής Πυγμαχίας δεν θα περιοριστεί μόνο στο εσωτερικό της χώρας, αλλά θα έχει και διεθνή χαρακτήρα και προβολή. Για τον λόγο αυτό, στόχος μας είναι η επιστροφή και η σταθεροποίηση του κυπέλλου «ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ» στο διεθνές καλεντάρι». Επιπρόσθετα τόνισαν: «Η ανάπτυξη του αθλήματος αποτελεί βασική μας προτεραιότητα. Αρχικά, θα επαναφέρουμε όλες τις διοργανώσεις του παρελθόντος και στο μέλλον θα προσθέσουμε και άλλες. Επιδίωξή μας είναι η Ελληνική Πυγμαχία να ξανακερδίσει τη χαμένη αγωνιστική της αξιοπιστία μετατρέποντάς την σε μια ισχυρή πυγμαχική δύναμη».

 

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement