Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Επέτειος Γρηγορόπουλου: Πάτρα: “Φρούριο” το κέντρο της Πάτρας – Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις σε πρώην παράρτημα και πλατεία Γεωργίου (ΦΩΤΟ)

Published

on

Σε «φρούριο» έχει μετατραπεί το κέντρο της Πάτρας από νωρίς το πρωί, εφόσον ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις βρίσκονται σε κομβικά σημεία για να αποτρέψουν συναθροίσεις πολιτών, με αφορμή τη σημερινή επέτειο της δολοφονίας του 16χρονου μαθητή Αλέξη Γρηγορόπουλου.

Από νωρίς το πρωί, στους δρόμους γύρω από το πρώην παράρτημα του Πανεπιστημίου Πάτρας, όσο και από την πλατεία Γεωργίου υπάρχουν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις πραγματοποιώντας ελέγχους σε όλους όσοι κυκλοφορούν στους δρόμους.

Οι αστυνομικοί ζητούν από τους πολίτες να τους δείχνουν τα έντυπα που έχουν ή τα SMS όπως επιβάλλεται στο πλαίσιο των μέτρων προστασίας κατά της πανδημίας.

Αξίζει να αναφερθεί πως παρά το γεγονός ότι είχε προαναγγελθεί συγκέντρωση στις 12 το μεσημέρι στην πλατεία Γεωργίου από φοιτητικούς συλλόγους και άλλες συλλογικότητες στην μνήμη του Αλέξη, μετά την απόφαση του Αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ. για απαγόρευση συναθροίσεων άνω των τεσσάρων ατόμων, δεν έγινε. Στην πλατεία δεν προσέγγισε κανείς, ενώ «άδειο» είναι και το πρώην παράρτημα της οδού Πανεπιστημίου. 

 

Στην Πλατεία Γεωργίου και σε άλλα σημεία της πόλης βρίσκονται δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχει έντονη κινητικότητα στο Νότιο Πάρκο.

Ροή ειδήσεων

Advertisement