Σάββατο 20 Απριλίου 2024
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Το όνειρο παραμένει ζωντανό!

Πληροφορίες για ενδιαφέρον από επενδυτικό fund για το αυτοκινητόδρομιο της Πάτρας

Δημοσιεύθηκε

στις

 

Μια θετική εξέλιξη για ένα σημαντικό επενδυτικό έργο της περιοχής μας, που φαντάζει όνειρο εδώ και δεκαετίες, φαίνεται πως υπάρχει το τελευταίο διάστημα.

Πρόκειται για το Αυτοκινητοδρόμιο Πάτρας στην περιοχή της Χαλανδρίτσας, για το οποίο – σύμφωνα με πληροφορίες της «Γ»- έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον εξαγοράς των μετοχών, επενδυτικός όμιλος που προτίθεται να αναλάβει και την υλοποίηση της μεγάλης επένδυσης.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, έχουν ήδη γίνει οι πρώτες διερευνητικές επαφές από πλευράς των ενδιαφερομένων επενδυτών, οι οποίοι προσβλέπουν στη δυναμική που μπορεί να αποκτήσει το επόμενο χρονικό διάστημα η Αχαΐα, η οποία απέχει πλέον ελάχιστα από την Αθήνα, ενώ η προοπτική του νέου σιδηρόδρομου και του λιμανιού μεγαλώνει τις προσδοκίες για μία πίστα δοκιμών και αγώνων του μηχανοκίνητου αθλητισμού που θα μπορεί να έλξει ανθρώπους και εταιρείες από την Ευρώπη. Επιπλέον κίνητρο όμως αποτελεί και η παράταση που έχει πάρει η ένταξη του έργου στα κίνητρα του Αναπτυξιακού Νόμου, γεγονός που αναμφίβολα αποτελεί ένα σημαντικό «εργαλείο» για κάθε υποψήφιο επενδυτή.

Ροή ειδήσεων

Advertisement