Connect with us

Αθλητισμός

Εκφράζει τις ανησυχίες του ο Θ. Δρακόπουλος

Published

on

Νέα δυνατή γροθιά στο «στομάχι» δέχτηκε το ποδόσφαιρο σε όλα τα πρωταθλήματα μετά την ανακοίνωση του Κυβερνητικού εκπρόσωπου, Στέλιου Πέτσα αναφέροντας ότι μέχρι το πρωί της 7ης Ιανουαρίου δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα και στον αθλητισμό.

Ένα από τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι διοικήσεις αλλά και οι ποδοσφαιριστές είναι το πρωτάθλημα της  Γ’ Εθνική.

Ενας εκ των κορυφαίων ποδοσφαιριστών της Αχαΐας, ο έμπειρος πορτιέρο του Ναυπακτιακού Αστέρα, Θανάσης Δρακόπουλος, εξέφρασε και αυτός τις δικές του ανησυχίες μετά από αυτά που βιώνει τόσο ο ίδιος όσο και οι συμπαίκτες του αυτό το διάστημα.

Η αλήθεια είναι ότι την Γ’ Εθνική την έχουν «βαπτίσει» ως ερασιτεχνική κατηγορία με τις ομάδες όμως να λειτουργούν σε επαγγελματικά πρότυπα. Όταν οι προπονήσεις είναι καθημερινές, όταν υπάρχουν ταξίδια και διανυκτερεύσεις πριν τις αναμετρήσεις, δεν υπάρχει ερασιτεχνικό σωματείο. Τι γίνεται λοιπόν με αυτούς τους ποδοσφαιριστές που ζουν από το ποδόσφαιρο; Ο Θανάσης Δρακόπουλος στην προσωπική του ιστοσελίδα ανέφερε τους δικούς του προβληματισμούς.

Πιο αναλυτικά ανέφερε: «Αλήθεια τους ποδοσφαιριστές της Γ εθνικής που ένα μεγάλο ποσοστό ζει από αυτό που κάνει, θα το σκεφτεί κανείς; Θα συζητηθεί άραγε ποτέ σε καμία τηλεδιάσκεψη πως θα ζήσουν όλοι αυτοί; Ερασιτέχνες παίχτες στα χαρτιά με άκρως επαγγελματικές υποχρεώσεις στο γήπεδο… Θα συσταθεί άραγε καμία επιτροπή για τα δικαιώματα όλων αυτών των παιχτών; Από τους επαγγελματίες ποδοσφαιριστές άραγε θα δούμε ποτέ μια κίνηση η μια δήλωση για όλους αυτούς που είναι στην Γ’ εθνική; Την ονομάζουμε ερασιτεχνική όταν μας βολεύει μόνο. Ακούμε μόνο για τις διοικήσεις ότι ματώνουν και σεβαστό και δίκαιο να έχουν αιτήματα.  Οι ποδοσφαιριστές δηλαδή δεν ματώνουν; Πως ζουν; Ας ενδιαφερθεί κάποιος και ας διαβάσουμε και μια δήλωση για όλους αυτούς έστω και τυπική».

Ροή ειδήσεων

Advertisement