Connect with us

Λοιπά Αθλήματα

Η Φ. Πλέα μίλησε στην “Γ” για τον μεγάλο στόχο των Ολυμπιακών αγώνων

Published

on

Η ΑΙΒΑ γνωστοποίησε πρόσφατα τις αποφάσεις της όσον αφορά το προολυμπιακό τουρνουά πυγμαχίας αποφασίζοντας την συνέχειά του πάλι στο Λονδίνο (22-26 Απριλίου) όπου θα συμμετέχουν από ελληνικής πλευράς 5 πυγμάχοι.

Ο Πατρινός Διονύσης Πεφάνης, ο Αλέξανδρος Τσανικίδης και η Νίκη Πήττα που είχαν σημειώσει νίκες μέχρι την διακοπή του.
Πλέον η Πατρινή διεθνής πυγμάχος Φωτεινή Πλέα της Παναχαϊκής έχει μια και μοναδική ευκαιρία στο Ολυμπιακό τουρνουά που δεν έχει αποφασισθεί σε ποια πόλη θα φιλοξενηθεί για να διεκδικήσει την επίτευξη του στόχου της συμμετοχής στους Ολυμπιακούς του Τόκιο.
Με την Πατρινή πυγμάχο είχαμε μια ενδιαφέρουσα συζήτηση:
Πόσο δύσκολη θα είναι η προσπάθεια στο Ολυμπιακό τουρνουά;
«Ο βαθμός δυσκολίας πιστεύω πως θα είναι αρκετά αυξημένος, όπως εξάλλου ήταν και τον περασμένο Μάρτιο στο Λονδίνο, αφού μιλάμε για τις τελευταίες προκρίσεις που θα ανοίξουν το δρόμο για τους Ολυμπιακούς αγώνες».
Πού θα πρέπει να εστιάσεις την προετοιμασία σου;
«Όσον αφορά την προετοιμασία μου, συνεχίζω να προπονούμαι όπως ξέρω τόσα χρόνια, πάντα προσπαθώντας, μέρα με τη μέρα να βελτιώνομαι όλο και περισσότερο. Εστιάζω στα καλά μου στοιχεία και διορθώνω ό,τι χρειάζεται».
Ποιοι παράγοντες θα παίξουν ρόλο για την υλοποίηση της ολυμπιακής παρουσίας σου;
«Για την υλοποίηση της παρουσίας μου στους Ολυμπιακούς αγώνες, σίγουρα μεγάλο ρόλο θα παίξουν, εκτός από την κατάλληλη προετοιμασία μου, οι σπουδές μου καθώς βρίσκομαι στο 5ο έτος της Ιατρικής σχολής Πατρών, όπου εκπαιδεύομαι σε κλινικό επίπεδο, αλλά και η απαραίτητη υποστήριξη για να μπορέσω να συμμετάσχω σε αυτήν την τόσο μεγάλη διοργάνωση».
Υπάρχει βοήθεια στην μέχρι τώρα προσπάθεια;
«Δυστυχώς οι καιροί είναι δύσκολοι. Πιστεύω με το άνοιγμα της επιχειρηματικότητας ότι η κατάσταση θα βελτιωθεί μιας και χρειαζόμαστε βοήθεια».

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement